Search
Close this search box.
New Project (21)
VREME ČITANJA: 2 min

Vojvodina petardirana u sred Bačkog Gradišta

Fudbaleri Bačkogradištanske Vojvodine izgubili su meč „začelja“ od Obilića iz Zmajeva. Ubedljivo su poraženi na zatvaranju jesenje polusezone (1:5).
Duboke promene su potrebne domaćima kako bi se izvukli iz „živog blata“. Samo 9 osvojenih bodova neće biti dovoljno za opstanak ako ne krenu da beleže uzastopne trijumfe.
Gost se odvojio na 15 bodova, ali samo jednu poziciju više u odnosu na današnjeg protivnika, pa ni ova ubedljiva pobeda neće im puno značiti ako ne budu beležili bolje rezultate u drugom delu.
Gost je od početka meča diktirao tempo, u 5. minutu je Kobilarov uposlio Uzelca koji promašuje loptu. Gosti su preko pomenutog Uzelca u 11. minutu došli do vođstva jer je pre toga oduzeo loptu nespretnom Drašku i pretrčao skoro čitav teren i sa nekih 10 metara matira Kozarskog.
Drugi gol pada u 19. minutu tako što gost iz kontranapada dobija prekršaj na nekih 20 metara, stariji Marković brzo je izveo slobodan udarac i tako što lopta od desne stative ulazi u gol Obilić dolazi do duple prednosti.
U 40. minutu pada treći gol, tako što iz jedne neiskorišćene prilike domaćina gost dolazi do kornera gde stariji Marković odlično izvodi korner na Mirkovića koji posle greške golmana domaćih, glavom pogađa mrežu. Sa rezultatom 0:4 se otišlo na poluvreme.
U 63. minutu gosti dolaze do visokih 0:4, kada odlični Uzelac najlepšom akcijom na utakmici sa svoje polovine pronalazi Nenada Kobilarova koji iskosa sa desne strane ulazi u šesnaesterac domaćih i kada mu golman Bošnjak kreće u susret on majstorskim lob udarcem smešta loptu u gol.
U 70. minutu odlična akcija domaćina, Mihajlović izvodi korner, u petercu gostiju je najviši bio Draško koji šutira glavom, golman loptu kratko odbija, a Rondović je šalje u nebranjeni deo mreže i smanjuje rezultat na 1:4.
U 79. minutu Nenad Kobilarov odlično na drugoj stativi pronalazi mlađeg Markovića kojem nije bilo teško da klizećim startom pošalje loptu u prazan gol i postavi konačan rezultat 1:5.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Vojvodina petardirana u sred Bačkog Gradišta

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”