Search
Close this search box.
New Project (16)
VREME ČITANJA: 2 min

FAP minimalnim rezultatom bolji od Rađevca

Fudbaleri pribojskog FAP-a savladali su ekipu Rađevca (0:1) u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone Srpske lige “Zapad”.
Nisu gosti došli lako do pobede, jer su se naša predviđanja, da će ovo biti tvrda i borbena utakmica, ostvarila. Izuzetna borba obe ekipe obeležila je ovaj susret, a FAP je bio bolji za taj jedan gol.
Već u 4. minutu viđen je prvi i jedini pogodak na današnjoj utakmici. Strelac je bio Veljko Bogićević sa bele tačke nakon što je Sladojević skrivio jedanaesterac. Odličan početak utakmice za “Kamiondžije”, koji su u Krupanj došli po sva tri boda.
Prvo poluvreme proteklo je u znaku domaćih. Rano primljen gol naterao ih je da napadaju kako bi pokušali da što pre dođu do izjednačenja. Pribojci su preživeli napade i nalet domaćih u prvom poluvremenu, pa su na odmor otišli sa prednošću od jednog gola.
U drugom poluvremenu obe ekipe su se smenjivale u posedu i napadima. Rađevac je želeo da ostane neporažen, dok su gosti iskusno i na pravi način čuvali prednost. Na kraju su uspeli da je sačuvaju i utakmica je završena rezultatom 0:1.
Ono što je zanimljivo jeste da je na utakmici viđeno čak jedanaest žutih i jedan crveni karton. Devet žutih kartona dobili su gosti iz Priboja, dok je šef stručnog štaba Tufegdžić isključen. Sa druge strane, iz redova Rađevca javne opomene su zaradili Glišić i Milovanović.
“Utakmica dosta teška za igru zbog uslova na terenu. Na momente smo imali bolju igru, a na momente protivnik. Jako tvrda utakmica, taj penal je odlučio sve i zaslužena tri boda nosimo u Priboj.” – izjavio je za naš portal jedini strelac na današnjoj utakmici, Veljko Bogićević.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad