Search
Close this search box.
New Project (7)
VREME ČITANJA: 2 min

Spušta se zavesa na jesenju polusezonu VFL Sever

Poslednjim kolom u ovoj godini spušta se zavesa na jesenji deo prvenstva Vojvođanske lige Sever.
Nadamo se da najavljeni loši vremenski uslovi neće pokvariti fudbalski spektakl koji je na programu ovog vikenda. Pet mečeva je na programu u subotu, a tri u nedelju, celo kolo se igra u terminu od 13 časova.
Bratstvo bi da zatvori sezonu sa svih 15 pobeda. Ali neće im biti lako jer igraju derbi kola protiv drugoplasiranog OFK Vrbasa. Domaćin je apsolutni favorit, ali ne treba ni otpisati goste.
Na “SC Tikvara” se igra zanimljiv meč. Domaća ekipa Krila Krajine dočekuje Preporod. Domaćin bi pobedom ostao u igri, dok bi gost mogao mnogo da profitira.
Još jedan zanimljiv meč odigraće Bajša protiv Sente. Bajša iako je bolje pozicionirana na tabeli nalazi se u krizi rezultata, dok se Senta stabilizovala i pobeda bi je održala na bezbednoj razdaljini.
U Subotici Bačka 1901 dočekuje Turinsku Mladost. Još jedan zanimljiv duel, prošlogodišnja drugoplasirana i trećeplasirana ekipa. Bačka 1901 nikako da se stabilizuje, dok gosti jure drugo mesto.
Fenjeraš dočekuje zakuhtale Bajmočke fudbalere. OFK Mladost u krizi rezultata na jednocifrenom broju zarađenih bodova, gosti sasvim pristojna ekipa koja se trenutno nalazi u gornjem domu.
U nedelju u Ratkovu domaćin Radnički 1918 tražiće konačni izlazak iz krize, ali neće imati lakog protivnika, na noge im dolazi jedno od kvalitetnijih sastava lige, Sloga iz Čonoplje koja juri drugu poziciju.
Još jedan “derbi” igra se u Bačkom Petrovcu. Odlične ekipe sa juga Bačke odmeriće snage u direktnom okršaju. Domaći sastav u borbi za drugo mesto, gosti u sjajnoj formi.
U derbiju začelja Bačkogradištanska Vojvodina dočekuje Zmajevački Obilić. Slabe rezultate su beležili oba tima i zato se nalaze na samom dnu, a ovaj meč može da da odgovor ko može i šta da očekuje do samog kraja.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Spušta se zavesa na jesenju polusezonu VFL Sever

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”