Search
Close this search box.
New Project (4)
VREME ČITANJA: 2 min

Poslednji vikend prvog dela sezone

Predstojećeg vikenda biće odigrane utakmice 15. kola Srpske lige “Zapad”, poslednjeg kola u prvom delu sezone.
Derbi susret biće odigran u Požegi, gde domaćoj Slogi u goste dolazi ekipa Tutina. Dve ekipe koje imaju identičan učinak u dosadašnjem delu sezone. Međutim, Požežani su bolje plasirani zbog bolje gol razlike. Sloga je vezala dve pobede u nizu, dok Tutin cele sezone igra jako dobro. Sigurno je da ćemo gledati jedan dobar meč u Požegi.
Smederevo je kolo pre kraja obezbedilo titulu jesenjeg prvaka. U 15. kolu ugostiće ekipu Poleta iz Ljubića. Domaći će i u ovom meču imati ulogu velikog favorita, pogotovo nakon ubedljive pobede u prošlom kolu u Podunavcima. Iako su protiv Reala igrali bez nekoliko standardnih igrača, Smederevo je pokazalo da ima veliki roster igrača.
Drugoplasirani Borac je veliki favorit u Arilju gde igraju protiv Budućnosti. Budućnost nastavlja da pruža loše partije, a Čačanima je osvajanje bodova imperativ. Žele da ugroze lidera na tabeli i iskoriste neki njihov eventualni kiks. Za tako nešto potrebno im je da budu na svom vrhuncu i da ne ispuštaju bodove tek tako.
Zanimljivo će biti i u Krupnju. Na stadionu “Mirko Vasiljević”, Rađevac će ugostiti FAP. Pribojci mogu da traže šansu u eventualnom umoru igrača Rađevca, koji su u sredu odigrali prijateljski meč sa Crvenom zvezdom. Domaći su se pokazali kao izuzetno čvrst i ozbiljan protivnik na svom terenu. “Kamiondžije” u ovaj susret ulaze kao favorit, ali nikako ne treba otpisivati ni ekipu Rađevca.
U ostalim utakmicama 15. kola Srpske lige “Zapad” sastaće se:
Sloga (BB) – Real
Takovo – Sloga (K)
OFK Mihajlovac – Budućnost Krušik
Mladi Radnik – Mačva 1929

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad