Search
Close this search box.
rembas resavica navijaci
VREME ČITANJA: 1 min

Morava na korak do jesenje titule, derbi u Resavici

Pitanje jesenjeg prvaka Zone Zapad biće rešeno u poslednjem, 15. kolu prvog dela prvenstva.
Rembas je porazom u Despotovcu prepustio prvo mesto zahuktaloj Moravi. Tim iz Ćuprije je u sjajnoj seriji od 8 uzastopnih trijumfa i favorit u duelu sa ekipom Levča.
Derbi kola igra se u Resavici gde Rembas dočekuje Trstenik PPT. Duel drugog i trećeg na tabeli daće odgovor na pitanje ko će biti uz Ćupričane na kraju jeseni.
Kruševačko Jedinstvo gostuje u Kušiljevu sa željom da pobedom završi uspešnu jesen, ali i ostane u trci za 1. mesto. Kušiljevo tri meča ne zna za poraz i spremno dočekuje kvalitetan sastav iz Kruševca.
U derbiju začelja Juhor dočekuje OFK Lugomir u duelu ekipa koje su zajedno primile ukupno 100 golova. Dosta navijača očekuje se na meču Majdevo Kupci – Mladi Borac, duelu ekipa iz sredine tabele.
Zanimljivo će biti biti u duelu Vinogradara i Sloge. Despotovčani su pobedom nad Rembasom pokazali da bivši srpskoligaš može svakoga da pobedi.
Domaćin je favorit u duelu Župe i Blagotina. Fenjeraš Jedinstvo u Mijatovcu dočekuje Orlove iz Jasenova koji bi pobedom mogli do mesta u sredini tabele.

Možda vas zanima

TABELA zone zapad