Search
Close this search box.
1664829214670
VREME ČITANJA: 1 min

PKB bolji od Zvezdare

U sredu su odigrani četvrtfinalni mečevi Kupa Fudbalskog saveza Beograda.
Odigrane su četiri zanimljive utakmice koje su donele polufinaliste. U najzvučnijem paru na Karaburmi OFK Beograd je poražen od ekipe Zemuna sa 4:1.
Junak pobede Zemunaca je mladi napadač Dimitrije Antić koji je ušau u igru u drugom poluvremenu i postigao sva četiri gola za goste. Gol za domaćina je delo Mojsilovića.
Kraj Careve ćuprije BASK TEK je sigurnom igrom savladao ekipu Sinđelića sa 2:0. Strelci za BASK su bili Deljanin i Milošević.
Dve utakmice su rešene nakon izvođenja jedanaesteraca. U Dobanovcima, Budućnost i BSK su igrali nerešeno 0:0. Oba tima su prvoj seriji promašili po penal.
Pobednik je rešen u šestoj seriji kada za domaće nije bio uspešan Stakić, dok je za Borčane gol postigao Rančić. Ukupan rezultat je bio 5:4 za BSK.
U duelu lidera Beogradske zone i Srpske lige Beograd PKB-a i Zvezdare takođe je bilo nerešeno 1:1. Golove su postigli Nikolić za domaće i Vuković za goste.
Pobednik je rešen nakon sedme serije jedanaesteraca. Za PKB je pogodio Runjaić, a za Zvezdaru promašio Lekić. Konačan rezultat glasi 6:5 za tim iz Padinske Skele.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd