Search
Close this search box.
1668629393546
VREME ČITANJA: 2 min

Dimitrije Antić četiri puta u metu

Fenomenalni Dimitrije Antić je sa 4 gola torpedovao OFK Beograd na Karaburmi.
Susret  četvrtfinala Kupa FS Beograda doneo je mnogo uzbuđenja. U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali je bilo detalja koji su značajno uticali na dalji tok meča. Rijad Koca je u 8.minutu zamenio Nikolu Petkovića zbog povrede. Mladi štoper Romantičara je u roku od dva minta dobio dva žuta kartona. U 16. I 18.minutu zbog oštrih startova “nagrađen” je sa dva žuta kartona, što je automatski značilo crveni I isključenje. Praktično skoro celu utakmicu je domaćin igrao sa igračem manje. Na odmor se otišlo bez golova 0:0.
Ključni trenutak je bio u 57.minutu kada je umesto Svetislava Miloševića u igru ušao Dimitrije Antić. Prvi gol je postigao u 61.minutu posle centaršuta sa desne strane 0:1. Sedam minuta kasnije Trajković je šutirao, lopta se odbila do Antića koji je šalje u mrežu 0:2. Het-trik je mladi napadač postigao u 76.minutu pogotkom iz jedanaesterca 0:3. Počasni gol za OFK Beograd delo je Mojsilovića u 82.minutu 1:3. Samo minut kasnije Dimitrije Antić je postigao gol nakon centaršuta Trajkovića 1:4.
Vezista tima iz Gornje varoši Lazar Ristovski za naš portal kratko je rekao: ”Mogu reći da je ovo bila jedna od naših boljih utakmica u sezoni. Odlično smo odigrali, a pogotovo Dimitrije Antić koji je postigao 4 gola”.
Ovom pobedom Zemun se plasirao u polufinale Kupa FS Beograda.
OFK Beograd-Zemun  1:4
Stadion: Omladinski, strelci: 0:1 Antić 61.minut, 0:2 Antić 68.minut, 0:3 Antić 76.minut, 1:3 Mojslilović 82 minut, 1:4 Antić 83.minut, sudija: Darko Jeknić, pomoćnici: Goran Božović i Tihomir Šoškić, žuti kartoni: Milentijević, Stanišić, Koca (OFK Beograd), Vukić, Đalović (Zemun), crveni karton: Koca (OFK Beograd).
OFK Beograd: Butulija, Milentijević (Stevović), Stojančić (Plavšić), Krstić (Jovanović), Mojsilović, Pavlović, Subotić (Janković), Radić, Marković, Petković (Koca), Stanišić.
Zemun: Jevrić, Vukić, Trajković, Pantazis (Mikan), Jovanović, Simić (Lazović), Nikola Ristovski (Đalović), Milošević (Antić), Lazar Ristovski, Mitrović (Kiso), Dakić.
Foto: FK Zemun

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd