Search
Close this search box.
ofk zlot jedinstvo pirot policija
VREME ČITANJA: 1 min

Prekid u Zlotu, odlazak fudbalera Jedinstva obezbeđivala policija

Ključa u završnici jesenje polusezone u Zoni Istok, a poslednje kolo će odlučivati o jesenjem prvaku.
Najdramatičnije je bilo je Zlotu, selu u okolini Bora, gde je posle prekida policija morala da obezbedi odlazak gostujućih fudbalera.
Domaćin je u prvom poluvremenu poveo sa 2:0. Piroćanci su u nastavku napravili potpuni rezultatski preokret i u 72. minutu imali vođstvo 2:3.
U 75. minutu došlo je do prekida. Prema rečima trenera Jedinstva Nikole Jocića, meč je prekinut u 75. minutu zbog napada publike na gostujuće fudbalere. Najgore je prošao Mladen Cvetković koji je udaren staklenom flašom u glavu i hospitalizovan u bolnici u Pirotu.
Na poziv delegata, sudija i predstavnika Jedinstva došla je i policija, koja je obezbeđivala odlazak ekspedicije Jeidnstva iz Zlota o čemu svedoči i naša fotografija.
U ostalim utakmica dosta uzbuđenja, ali u granicima fer pleja i sportskog ponašanja.
Đerdap se pobedom protiv ekipe Rtnja učvrstio na liderskoj poziciji. Na drugom mestu sada je Bor koji je svoj meč sa BSK-om dobio službenim rezultatom. Tanasko Rajić je remijem u Dimitrovgradu izgubio sve šanse u borbi za titulu jesenjeg prvaka.
Rajko Mitić je sa 11 golova napunio mrežu Ozrena do vrha. I u ostalim mečevima slavili su domaćini: Knjaz protiv Radničkog, Hajduk Veljko u duelu sa Brodoremontom i OFK Slatima koja je sa 3:1 pobedila Lužnicu.

Možda vas zanima

TABELA zone istok