Search
Close this search box.
New Project (37)
VREME ČITANJA: 2 min

Novi Sad ubedljiv protiv Zlatibora, IMT u nadoknadi do pobede

Odigrane su još četiri utakmice 18. kola Prve lige Srbije. IMT se pobedom na Ubu vratio na čelnu poziciju, dok je Novi Sad bio ubedljiv protiv Zlatibora.
U lepom ambijentu stadiona “Dragan Džajić” fudbaleri IMT-a su golom u nadoknadi utakmice savladali domaće Jedinstvo 1:0. Time su ponovo zaposeli vrh tabele Prve lige. Gol za tri boda postigao je rezervista Dejan Vidić u 91. minutu. “Traktoristi” u poslednje jesenje kolo ulaze sa tri boda više od Grafičara, sa kojim se sastaju sledećeg vikenda u derbiju poslednjeg kola pre zimske pauze.
Najubedljiviji ovog nedeljnog popodneva bili su fudbaleri Novog Sada, koji su rezultatom 4:1 pobedili ekipu Zlatibora. Golove za “kanarince” postigli su Vujaklija, Živković, Jovanović i Mirosavljev, dok je čast Čajetinaca spasao Dišić. Novi Sad na zimsku pauzu odlazi kao šestoplasirani tim lige, dok Zlatibor sa Radom drži “fenjer” i na proleće ga očekuje grčevita borba za opstanak.
Uzbudljivo je bilo u Užicu gde su Sloboda i Loznica odigrali nerešeno – 2:2. Golovima najboljeg strelca Đorđa Šušnjara domaći su dva puta sticali rezultatsku prednost, ali se Loznica nije predavala i u finišu je stigla do izjednačenja i jednog boda. Golove za goste postigli su Komarčević i mladi ruski internacionalac Martinkevič.
Mačva je i drugi put ove sezone bila bolja od Radničkog, ovoga puta na Novom Beogradu. Šapčani su tokom cele utakmice bili konkretniji i opasniji, a golovi su viđeni sredinom igre u drugom poluvremenu. Prvo se u 66. minutu u listu strelaca upisao Marjanović, da bi dva minuta kasnije posle udarca Radunovića, loptu u svoj gol poslao Smiljanić. Interesantno, ovo je prva pobeda Mačve na gostovanjima u aktuealnom prvenstvu.
Foto: Jelena Grlić
Preuzeto sa: maxbetsport.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE