Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Čukarički bolji od GAT-a, Voždovac na krovu savladao Spartak

Fudbaleri Čukaričkog prekinuli su niz od četiri utakmice bez pobede.
Nakon tri remija i poraza od Crvene zvezde pre tri dana, u 19. kolu Superlige Srbije ugostili su Mladost GAT i slavili rezultatom 2:0 (2:0).
Čitav posao domaćin jer odradio za šest minuta. Levi bek Viktor Rogan je doneo vođstvo, malo kasnije Đorđe Ivanović duplirao prednost.
Deset minuta pre vodećeg pogotka Mladost GAT je promašila stopostotnu šansu. Nikola Popović je sa leve strane proigrao na drugoj stativi Lazara Arsića. Njegov udarac izblokirali su na gol liniji golman Belić i defanzivac Tošić.
Bekovi domaćina odradili su odličan posao u ofanzivi. U 30. minutu, sa levog krila Nemanja Tošič je uputio oštar centaršut na suprotnu stranu. Loptu je sačekao Viktor Rogan, efektno zahvatio loptu glavom i pogodio dalji ugao – 1:0.
Nabačenu loptu Lučića sa desne strane, na drugu stativu je Ndijae u skoku glavom spustio na sedam metara od gola, natrčao je Đorđe Ivanović i pogodio za 2:0.
Drugi trijumf u nizu Voždovca
Nakon tri uzastopna poraza fudbaleri Voždovca vezali su drugi trijumf u Superligi Srbije, savladali su Spartak rezultatom 2:0 (1:0).
Subotičani su pre tri dana u odloženom meču šokirali Partizan i odneli čitav plen. Međutim nisu imali snage da prirede još jedno iznenađenje.
Priliku da stignu do povoljnog rezultata propustili su u 73. minutu.  Srećković je iz penala pogodio prečku kod vođstva Voždovčana od 1:0.
Domaćin je poveo u finišu poluvremenu, Miloš Pantović je idealno centrirao sa desne strane, u petercu Subotičana odlično je skočio Borisav Burmaz i udacem glavom pogodio gornji levi ugao.
Defanzivac gostiju Šimura je u 80. minutu faulirao Milovića u kaznenom prostoru, pa je domaćin dobio priliku da prelomi meč iz jedanesterca koju je iskoristio Miloš Pantović za konačnih 2:0.
Foto: FK Voždovac

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 2 min

Čukarički bolji od GAT-a, Voždovac na krovu savladao Spartak

Možda vas zanima

TABELA super lige