Search
Close this search box.
New Project (33)
VREME ČITANJA: 2 min

Senta sačuvala domaći teren u derbiju začelja

Fudbaleri Sente trijumfovali su na gradskom stadionu pobedivši u derbiju začelja 14. kola Vojvođanske lige Sever Vojvodinu iz Bačkog Gradišta.
“Utakmica je počela dominacijom naše ekipe što smo mi i očekivali da će se Vojvodina braniti i čekati kontre. I to im se obistinilo u 28 minutu.
Brzi napad su izveli i golom Prodanova stižu do vođstva. Deset minuta kasnije i do drugog gola prelepim pogotkom Pelengića. Na poluvreme se otišlo sa 0:2.
Tada vršim ključnu izmenu ulazi heroj utakmice Đorđe Celin. Postiže gol za 1:2 u 55 minutu. Dražić promašuje penal u 70. minutu, oni dobijaju drugi žuti karton (Tubić) nesportsko šutiranje lopte, vršim još jednu izmenu i dobijam agilniju desnu stranu.
Kad Živkovic probija po levoj strani i obaraju ga za drugi penal. Pretvara u gol Celin svojim drugim golom. U 85. minutu ubacujem Bajtaija u špic iako je on štoper po poziciji da iz skoka probamo pobediti.
U 93. minutu Bajtai preglavava Celinu koji maestralno postiže treći gol za pobedu od 3:2. Uz par fudbalskih čarki utakmica je protekla u fer i korektnoj borbi sa obe ekipe.” – izjavio za naš portal, Oto Barta šef struke FK Senta.
Vredi istaći da je palo čak pet golova, gosti su imali crveni karton (dva žuta), a Đorđe Celin je proglašen igračem meča kao strelac tri pobedonosna pogotka.
Senta je sada na 10. mestu sa 16 osvojenih bodova, a Vojvodina na 15. mestu sa 9 osvojenih bodova.
U sledećem kolu Senta gostuje u Bajši, dok Vojvodina dočekuje u derbiju začelja Obilić.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Senta sačuvala domaći teren u derbiju začelja

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”