Search
Close this search box.
New Project (34)
VREME ČITANJA: 2 min

Petrovačka Mladost odnela bodove iz Turije

U duelu dve Mladosti, sva tri boda odneo je gostujući sastav trenera Stojana Ilića (1:2).
Sastav Miroslava Kneževića poklekao je posle vođstva od 1:0 koje je doneo desno krilo Nemanja Jović u 19. minutu. Izjednačenje je doneo Mihailo Božović u 37. minutu i sa rezultataom 1:1 se otišlo na pauzu.
Pobedu gostima doneo Igor Kanja pogotkom u 63. minutu. Dosuđeno je čak devet žutih kartona, tri domaćinu i šest gostu (što potvrđuje da je na terenu vođena prava strateška borba).
“Zaslužena pobeda gostiju. Mada smo bili bliže pobedi, nismo iskoristili nekoliko šansi, oni su nas kaznili i odbitka nakon promašenog penala odneli sva tri boda.
Prvih 35 minuta nisu se pitali ništa, vodili smo 1:0, i promašili tri stopostontne šanse. Oni su iz jednog šuta izjednačili i tim rezultatom se otišlo na odmor.
Prvih 30 minuta drugog poluvremena oni su bili mnogo bolji, poveli su iz odbitka nakon promašenog penala, a u zadnjih 10 minuta nismo uspeli da izjednačimo.
U 88. minutu oni su imali zicer šansu ali nisu overili pobedu, a u 90. i 93. minutu mi smo imali dva zicera (jednu stativu i jedan šut glavom sa 3 metra) koje nismo iskoristili. Sudjenje je bilo korektno, sami smo krivi za poraz!” – izjavio za naš portal, Zoran Dudvarski sportski direktor Mladosti iz Turije.
Turinska Mladost je sada na 3. mestu sa 26 osvojenih bodova, dok je Petrovčanska Mladost na 4. mestu da 26 osvojenih bodova zbog lošije gol razlike.
U sledećem (poslednjem jesenjem) kolu Mladost iz Turije gostuje u Subotici gde će ih dočekati Bačka 1901, dok Mladost iz Bačkog Petrovca dočekuje Hercegovac iz Gajdobre.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Petrovačka Mladost odnela bodove iz Turije

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”