Search
Close this search box.
svljig mladost b 1
VREME ČITANJA: 2 min

U nedelju svih osam utakmica Zone Centar

Svih 8 utakmica 14. kola Zone Centar na programu je u nedelju. Iako neće biti pravog derbija, navijače očeluje nekoliko veoma zanimljivih duela.
Vodeći Sinđelić gostuje u Gornjem Matejevcu. Nišlije su favoriti u duelu sa Jedinstvom i žele nastavak sjajne serije u kojoj su od starta sezone zabeležili 12 pobeda i 1 remi.
Bukovik je u seriji od 8 uzastopnih prvenstvenih pobeda. Posle lošeg starta zonaš iz Ražnja stigao je do 2. pozicije na tabeli, ali sa velikih 8 bodova zaostatka za liderom. Bukovik u nedelju dočekuje Palilulac, a sve osim pobede domaćina bilo bi veliko iznenađenje.
Napredak u Aleksincu dočekuje “fenjeraša” sa ulogom apsolutnog favorita. Fudbaleri Rudara još uvek nisu osetili slast pobede u ovoj sezoni. Teško je očekivati da tu neslavnu seriju prekinu na gostovanju trećeplasiranim Aleksinčanima.
Svrljig je posle odličnog starta ušao u seriju lošuh rezultata u duelima sa vodećim ekipama u ligi. Usledile su tri vezane pobede i povratak u vrh tabele.
U nedelju, u duelu bivših srpskoligaša, Mladost u Medoševcu dočekuje Svrljig. I jedni i drugi žele pobedu, a sigurno je da će uz teren biti veliki broj navijača oba tima.
OFK Niš je posle lošeg starta serijom dobrih rezultata stigao do mesta u sredini tabele. Nišlije u poslednjih 5 kola imaju 4 pobede. Na putu do nova tri bioda protivnik je Pukovac koji je u prethodna 3 kola uknjižio 7 bodova.
Naša Krila u Belotincu dočekuju Delijski Vis, a pobeda domaćina vodi ka mestu u sredini tabele.
Mladost u Batušincu dočekuje Malošište u duelu ekipa iz sredine tabele. Rivalima, osim prestiža, pobeda donosi bodove za miran nastavak prvenstvene trke.

Možda vas zanima

TABELA Zone centar