Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Smena na vrhu Srpske lige Istok dva kola pre kraja jeseni

Dva kola pre kraja jesenjeg dela prvenstva promena na čelu tabele Srpske lige Istok.
Iako je pre samo 3 nedelje izgledalo da niko ne može da zaustavi Piroćance na putu ka jesenjoj titulu, sada sve izgleda potpuno drugačije.
Radnički je posle poraza kod kuće u duelu sa ekipom Budućnosti, upisao “nulu” i na gostovanju zahuktaloj Pčinji i tako prepustio lidersku poziciju ekipi Budućnosti.
Popovčani su “minimalcem” protiv Topličanina stigli Piroćance po broju osvojenih bodova. Zbog bolje gol razlike Budućnost je posle 13. kola prva na tabeli.
Budućnost igra odlično ove jeseni, u 13 utakmica nisu zabeležili nijedan poraz i u završnicu prvog dela prvenstva ulaze sa čela tabele.
Novi kiks Piroćanaca ponovo nije iskoristila Dubočica. Posle Topličanina i Radnički iz Svilajnca je odneo bod iz Leskovca. Ovo je Dubočici 5. remi u sezoni, uz učinak koji Leskovčane drži na trećem mestu za 5 bodova zaostatka za vodećim tandemom.
Srpskoligaši iz Paraćina su se sa dve nove pobede učvrstili u boljoj polovini tabele, a u međusobnom duelu narednog vikenda odlučiće i ko je najbolji u gradu.
Timočanin je seriju loših rezultata prekinuo u duelu sa Car Konstantinom, kao i Meševo u utakmici sa Vlasinom.
Timok je predvođen Markom Đorđevićem odoleo naletima favorizovane Jagodine i stigao do 5. remija u sezoni. Jagodinci su daleko od željene borbe za vrh, dok je pred Zaječarcima teška borba za opstanak.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok