Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Ilić i Đorđević predvode tim kola na Istoku

Kako se bliži kraj jesenje polusezone sve je više rezultata koji mogu da se karakterišu kao iznenađenje, ali i sve više mladih igrača koji se nameću za mesto u timu kola.
Pčinja je nastavila seriju pobeda i u duelu sa Radničkim iz Pirota. Tim iz Trgovišta do pobede je vodio mladi Vranjanac Vukašin Ilić koji je golovima u 5. i 64. minutu zapećatio sudbinu Piroćanaca.
Mladi štoper Marko Đorđević komandovao je odbranom Timoka, spasao jedan siguran gol i tako zaslužio epitet najboljeg igrača duela sa Jagodinom.
Iz derbija kola dvojica igrača u najboljih 11. Golman Radničkog iz Svilajnca Stefan Vasić u nekoliko navrata je sjajnim intervencijama sačuvao svoju mrežu. Strelac gola za Dubočicu Miljan Ljubenović je postigao vodeći gol za Leskovčane, što na kraju ipak nije bilo dovoljno za konačni trijumf.

Budućnost je preuzela lidersku poziciju na tabeli. Mateja Stojanović i Luka Petrović predvodili su sastav novog lidera srpskoligaškog Istoka do pobede u duelu sa Topličaninom.
Petar Ristić, napadač Timočanin, postigao je gol vredan tri boda u duelu sa Car Konstantinom.
U timu kola trojica Paraćinaca. SFS Borac je lako izašao na kraj sa Vlasinom, uz dobru igru Davida Stojanovića i Nemanje Conića.
Nemanja Petrović je sa dva gola predvodio tim Jedinstva na gostovanju u Brzom Brodu i još jednom potvrdio da ove jeseni igra u odličnoj formi.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok