Search
Close this search box.
djerdap pirot tanasko rajic djerdap
VREME ČITANJA: 1 min

Đerdap posle pobede u derbiju na korak do jesenje titule

Fudbaleri Đerdapa pobedili su Tanasko Rajić u Pirotu rezultatom 1:2 i u duelu prvog i drugog na tabeli napravili možda i odlučujući korak ka tituli jesenjeg prvaka.
Derbi Zone Istok rešio je Dejan Novčić golovima u 32. i 34. minutu. Piroćanci se nisu predavali, ali su do kraja samo uspeli da ublaže poraz golom Branislava Nešića u 58. minutu.
I u drugom pirotskom, ali i komšijskom derbiju, puno uzbuđenja Balkanski je poveo golom Ćirića u 38. minutu. Fudbaleri Jedinstva bili su ravnopravan rival, a izjednačenje je doneo Branković u 69. minutu.
U samom finišu prava drama. Mladi Krumov je u 90. minutu ponovo doveo goste iz Dimitrovgrada u vođstvo. Uporni Piroćanci su golom Vasova u 3. minutu sudijske nadoknade vremena ipak stigli do vrednog boda.
Četvrtom pobedom u nizu Bor se vratio u borbu za 1. mesto i jesenje počasti. Borani su deklasirali Ozren u Sokobanji (0:6) i preuzeli drugu poziciju na tabeli.
U derbiju začelja Radnički je ubedljivo pobedi BSK u Bogovini (1:5).  U Babušnici borbeni remi Lužnice i Hajduk Veljka, ali bez golova.
Domaćini su do pobeda stigli u samo dve utakmice proteklog vikenda. Rtanj je pobedio Slatinu rezultatom 2:1, dok je Brodoremontu jedan gol bio dovoljan za tri boda u duelu sa Rajkom Mitićem.
Utakmica OFK Zlot – OFK Knjaz biće odigrana u sredu.

Možda vas zanima

TABELA zone istok