Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Zvezda rutinski protiv Mladosti, Partizan se mučio u Bačkoj Topoli

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Lučanske Mladosti rezultatom 2:0 (1:0) u 18. kolu Superlige Srbije i preboleli eliminaciju iz Lige Evrope.
Gosti su odolevali do 13. minuta, tada su crveno-beli krenuli u još jedan atak ka protivničkom golu. Kangva je udarcem po zemlji pogodio stativu, a ubrzo je sa leve strane Aleksandar Pešic centrirao na drugui stativu do usamljenog Aleksandra Kataija koji je udarcem iz blizine doneo prednost.
Posao domaćinu olakšan je u uvodnim minutima nastavka. Kapiten Mladosti Ivan Milošević je zbog pogibeljnog starta nad Kangom zaradio direktan crveni karton.
U 77. minutu Zvezda je duplirala prednost protiv demoralisanih Lučanaca. Aleksandar Katai je uzdrmao prečku, u nastavku akcije lopta je na levoj strani došla do Mirka Ivanića. Sjajnim udarcem iskosa vezni igrač domaćih pogodio je suprotan ugao – 2:0.
Partizan u dramatičnom susretu pobedio TSC
Fudbaleri Partizana ostvarili su veliku pobedu u 18. kolu Superlige Srbije. Savladan je TSC u Bačkoj Topoli rezultatom 3:2.
U sjajnom derbiju u Bačkoj Topoli, domaćin je žestoko namučio crno-bele, ali je na kraju presudila majstorija kapitena gostiju Uroševića iz slobodnog udarca: TSC – Partizan 2:3 (1:0).
Foto: FK Partizan 

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 1 min

Zvezda rutinski protiv Mladosti, Partizan se mučio u Bačkoj Topoli

Možda vas zanima

TABELA super lige