Search
Close this search box.
New Project (22)
VREME ČITANJA: 1 min

Zlatibor bolji od Vršca, u Šapcu bez golova

Odigrane su poslednje dve utakmice 17. kola Prve lige Srbije. Zlatibor je bio bolji od Vršca, dok u duelu Mačve i Slobode nije bilo golova.
Na veoma teškom terenu za igru fudbaleri Zlatibora savladali su OFK Vršac 2:1 (1:1) i prekinuli niz bez trijumfa u prvenstvu koji je trajao više od dva meseca. Čajetinci su poveli u 36. minutu kada je Miloradović uputio oštar centaršut sa desne strane, lopta je pogodila igrača gostiju Ognjena Ilića i završila iza leđa golmana Markovića.
Samo šest minuta kasnije izjednačenje gostiju. Nakon centaršuta iz kornera, Diuf je glavom vratio loptu na peterac, a tu se najbolje snašao hrvatski internacionalac Mršulja – 1:1. Prvu pobedu Zlatiborcima nakon devet uzastopnih utakmica u prvenstvu doneo je Dišić u 76. minutu. Ponovo je uporni Miloradović bio akter akcije koju je udarcem sa ivice kaznenog prostora efektno završio Dišić. Ovim trijumfom Zlatibor je prepustio “fenjer” ekipi Rada, dok Vrščani ostaju u središnjem delu tabele.
U drugom meču nedeljnog programa fudbaleri Mačve i Slobode odigrali su nerešeno – 0:0. Ovaj rezultat se mogao i očekivati u duelu ova dva rivala. Naime, Užičanima je ovo deseti remi u sezoni, a čak osmi put rezultatom 0:0! Što se Mačve tiče, ona je upisala šesti nerešen ishod, od čega su četiri najnepopularnijim rezultatom.
Preuzeto sa: maxbetsport.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE