Search
Close this search box.
New Project (15)
VREME ČITANJA: 1 min

Remi u opštinskom derbiju

Fudbaleri Krila Krajine remizirali su na svom terenu protiv ekipe Hercegovca.
Bodovi neophodni domaćinu, gost je došao po pobedu, ali je otišao okrnjen za dva boda. Oba gola pala su u samom finišu meča, a pre toga utakmica sa dosta malo šansi i dosta izjednačena.
Prvi gol pada u 88. minutu kada na jedan centaršut u 16 metara rezervista Sebastian Sakač glavom smešta loptu u gol i tako donosi gostima iz Gajdobre prednost.
U sudijskoj nadoknadi rezervista Bačkopalančana Jovan Milanov unosi loptu u kazneni prostor i rezantnim šutem donosi izjednačenje svojoj ekipi. Postavlja konačan rezultat i veoma važan bod za domaćina.
„Derbi je opravdao svoj naziv, bez obzira na loše vreme. Obe ekipe su u utakmicu ušle oprezno i sa respektom. Hercegovac je pokušavao da nametne svoju igru dugim loptama ka izvandrednom napadaču Račiću.
Krila su iz čvrste odbrane kroz pas nekoliko puta ugrozila odličnog golmana Lučića, neiskustvo Kljajića i Puškara nije nam donelo pogodak. Drugo poluvreme proteklo u borbenoj igri sa dosta grešaka na sredini terena obe ekipe. Podela bodova je realna.“ – izjavio za naš portal trener domaće ekipe Milan Beljanski.
Ekipa Krila Krajine se trenutno nalazi na 12. mestu sa 13 osvojenih bodova, dok se ekipa Hercegovca trenutno nalazi na 5. mestu sa 21 osvojenim bodom.
U sledećem kolu Krila Krajine gostuju u Bajmoku ekipi Radničkog 1905. Hercegovac dočekuje ekipu OFK Mladosti iz Apatina.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 1 min

Remi u opštinskom derbiju

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”