Search
Close this search box.
New Project (8)
VREME ČITANJA: 2 min

U derbiju kola lider gostuje u Bajši

Ovog vikenda na programu novo 13. kolo Vojvođanske lige „Sever“. Trka se zakuhtava, još tri kola je na programu do kraja jesenjeg dela.
U subotu su na programu četiri duela, dok su u nedelju takođe na programu četiri duela. Mečevi počinju u ne tako atraktivnom terminu od 13 časova.
U Bajši gostuje jesenji prvak nepobediva ekipa Bratstva 2019. Prigrevčani su ostvarili impozantan niz i u Bajši će juriti nove rekorde. Bajša želi da se vrati na prave staze ali je pred njima dosad najteži rival.
Derbi začelja igra se u Subotici. Najstariji klub u Srbiji Bačka 1901 i Senta odmeriće snage. Izuzetno loša sezona po oba tima.
Opštinski derbi igra se u Bačkoj Palanci. Krila Krajine će na „Tikvari“ dočekati silno motivisanu ekipu iz Gajdobre. Hercegovac je vezao tri pobede i kao blagi favorit ulazi u ovaj meč na osnovu stanja na tabeli.
Meč imenjaka se igra u Apatinu. OFK Mladost dočekuje Mladost iz Turije. Domaćin u izuzetno lošem momentu dočekuje kao „fenjeraš“ drugoplasiranu ekipu prvenstva. Veliki favorit na ovom meču je gostujući tim.
Još jedan duel imenjaka, ali dan kasnije odigraće se u Ratkovu. Domaća ekipa Radničkog 1918 dočekaće onu Bajmočku – Radnički 1905. Domaćin ukoliko želi da se nađe ispred protivnika na tabeli moraće da trijumfuje i tako izađe iz rezultatske krize.
Još jedan zanimljiv duel odigraće se u Novom Žedniku. Preporod će tražiti izlazak iz krize rezultata, dok će Sloga tražiti nastavak trijumfalnog niza, a pritom i juriti drugo mesto.
Mladost iz Bačkog Petrovca će na svojoj „Vrbari“ dočekati tim sa dna tabele Zmajevački Obilić. Veliki favorit je domaća ekipa, ali gost neće doći sa belom zastavicom već vođen nekim prethodnim pobedama imati motiva da ugrozi domaćina.
U Bačkom Gradištu Vojvodina dočekuje OFK Vrbas. Gost će tražiti nastavak pobedničkog niza kao favorit u ovom meču, ali će i Vojvodina imati prilike da se konačno dokaže pred svojom publikom.
Mnogo zanimljivih mečeva nas očekuje u ovom kolu, nadamo se da najavljeno loše vreme neće puno uticati na kvalitet i sam tok igre.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

U derbiju kola lider gostuje u Bajši

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”