Search
Close this search box.
New Project (7)
VREME ČITANJA: 2 min

Derbi u Vrelu, Osečina dočekuje Kačer

Biće vrlo zanimljivo u 11. kolu kolubarsko-mačvanske zone, a mi smo za vas izdvojili nekoliko zanimljivih susreta.
Najzanimljivije će biti u Vrelu, gde domaćin dočekuje goste iz Klupaca u derbi susretu 11. kola. Prvoplasirano Vrelo želi da nastavi niz dobrih rezultata i da zadrži prvo mesto. Ekipa Radničkog će pokušati da poremeti planove domaćina, pa se očekuje jedan vrlo zanimljiv susret.
Ekipa koja zaslužuje divljenje u dosadašnjem delu sezone je ekipa Strmova. Oni se pravo niotkuda trenutno nalaze na poziciji broj dva. U ovom kolu dočekaće Borac iz Lešnice. Borac je trenutno 11. sa samo deset boda. Po svemu sudeći u ovoj sezoni ih očekuje grčevita borba za opstanak, pa su im bodovi neophodni.
Još jedan, pa možemo ga nazvati, derbi susret biće odigran u Osečini. Domaća ekipa, novajlije u ovoj igri, igraju jako dobro i na dobrom su putu da ostanu u ligi. Kačer zauzima visoko 4. mesto. U prošlom kolu su savladali favorizovanu ekipu Radničkog iz Valjeva, pa domaćima neće biti lako u ovom susretu.
Zanimljivo će biti i u Valjevu, gde gostuje Železničar. Radnički je upao u blagu krizu rezultata i sada su pali tek na 5. mesto. Lajkovčani su na 7. mestu. Ne tako davno igrali su Srpsku ligu, ali sada se muče u zonskom rangu. Pre početka sezone očekivali su dosta više, ali iz deset kola imaju tek četrnaest bodova.
U ostalim utakmicama sastaju se:
Ribnica – Mladost
Zadrugar – OFK Divci
Jedinstvo Vladimirci – Cer

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone