Search
Close this search box.
1665093156871
VREME ČITANJA: 1 min

Po dva igrača iz četiri ekipe u timu kola

U najboljem timu 11. kola Srpske lige „Beograd“ čak četiri ekipe imaju po dva igrača.
Zemun je sa 1:0 pobedio BSK uz pogodak defanzivnog veziste Koste Pantazisa. Odbranom Zemunaca je sjajno komandovao iskusni štoper Marko Đalović. Prva iskra je takođe minimalcem od 1:0 savladala Borac iz Lazarevca. Pobednički gol je delo špica Marka Rajića u nadohnadi vremena. Odličnu partiju je prikazao i desno krilo Luka Dragić.
Brodarac je u dobrom susrtetu bio bolji od Sinđelića sa 2:0. Oba gola je postigao levi bek Mladen Miljković, dok je u odbrani bio neprelazan Aleksa Paić. U Surčini je domaće Jedinstvo poraženo od Studentskog grada sa 2:0. Desni bek studenata Strahinja Mladenović je postigao vodeći gol na meču, dok je centarfor Stefan Dacić bio konstantna opasnost po gol  domaćina.
Tri tima imaju po jednog igrača u idealnom timu. Ilija Stojančić vezista OFK Beograda je sa dva brza gola na početku susreta praktično sam doneo pobedu svome timu. Romantičari su u Obrenovcu savladali Radnički sa 3:1. Luka Đokić je drugim pogotkom na meču doneo pobedu BASK-u u derbiju protiv Torlaka u gostima, bilo je 2:1. Sjajno levo krilo je postigao prelep pogodak. Na golu je svoje mesto našao mladi čuvar mreže Budućnosti iz Dobanovaca Jovan Marković. Sigurnim intervencijama je doprineo nerešenom rezultatu 0:0 sa Teleoptikom u gostima.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd