Search
Close this search box.
1666628551106
VREME ČITANJA: 1 min

Zvezdara novi lider

Posle 11. kola Srpske lige „Beograd“ došlo je do promene na čelu tabele.
Lider Torlak je kao domaćin poražen od BASK-a sa 2:1 i tako doživeo drugi poraz u prvenstvu. To je iskoristila Zvezdara koja je još u petak igrala nerešeno 0:0 u gostima sa Ušćem. Sa osvojenim bodom, tim sa Bulbuldera se izjednačio po broju bodova sa ekipom iz Kumodraža. Oba tima imaju po 23 boda, ali Zvezdara ima bolju gol razliku pa je na prvom mestu.
Zemun ne blista ali se pobedama približio vodećima na svega  dva boda. U ovom kolu Zemunci su minimalcem savladali BSK sa 1:0 i učvrstili se na trećem mestu. OFK Beograd je stigao do trećeg mesta. U gostima su Romantičari pobedili poslednjeplasirani Radnički iz Obrenovca sa 3:1. Narednog vikenda je veliki derbi na Karaburmi OFK Beograd-Zemun.
Teleoptik na svom terenu nije uspeo da savlada Budućnost iz Dobanovaca, bilo je nerešeno bez golova. Prva iskra je u Bariču golom u nadohnadi vremena pobedila Borac iz Lazarevca sa 1:0.
Studentski grad je sigurnom igrom zabeležio pobedu u Surčinu nad domaćim Jedinstvom od 2:0. U jednom od derbija Brodarac je bio bolji od Sinđelića rezultatom 2:0 uz dva gola levog beka Miljkovića. Poraz na Novom Beogradu je stajao posla trenera Sinđelića Nebojšu Radišića.
Situacija na vrhu se polako zahuktava. Do kraja prvog dela ostala su još četiri kola. Videćemo ko će na zimski odmor otići sa jesenjim počastima.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd