Search
Close this search box.
AND_0387
VREME ČITANJA: 2 min

Majstorija Ahčina samo za bod

Kvalitetan duel u Pančevu nije doneo pobednika, a majstorija Nemanje Ahčina nije nagrađena sa tri boda.
Prvo poluvreme je donelo nekoliko prilika na obe stane, ali nije bilo golova. Šanse za domaće nisu iskoristili Čučak u 14. i 19.minutu, Janić u 32.minutu. Sa druge strane Pazovčani su pretili preko Pađena u 12. i 30.minutu, dok je Kačarević posle kornera u 31.minutu pogodio prečku Pančevaca. Bitan momenat utakmice se odigrao u 36.minutu kada je kontru Dinama, tačnije Jankulova sa leđa za dres pred svojim kaznenim prostorom povukao i oborio Matović. Za taj potez deni bek Jedinstva je dobio direktan crveni karton. Imali su domaćini preko Stojanovskog u 42. i 45.minutu prilike, ali je na golu fenomenalno branio Milinović.
U nastavku tim iz Pančeva je imao inicijativu, ali bez mnogo konkretnih pokušaja. Potez meča videli smo u 77.minutu kada je jednu izbačenu loptu iz kaznenog prostora gostiju Nemanja Ahčin prihvatio na 20 metara i levom nogom polu volejom poslao u same rašlje. Golman Jedinstva Milinović je samo pogledom ispratio loptu 1:0.
Nažalost domaćih njihovo vođstvo je trajalo nepuna dva minuta. Smušenost odbrane Dinama i slabu intervenciju štopera Ilića iskoristili su asistent Šimun i strelac Milenković 1:1. Otvorenu igru Pančevaca su pokušali gosti da iskoriste, imali su dve kontre ali nisu bili precizni. Na kraju je ostalo 1:1.
Trener gostiju Milan Vujasin je rekao: „Borbena utakmica, prava prvenstvena. Prerano smo ostali bez igrača. Moji igrači su pokazali dobar mentalni sklop i pored primljenog gola smo se vratili u igru. Možda možemo žaliti za nekim šansama, ali nerešeno je ipak realan rezultat“.
Šef struke Dinama Goran Mrđa o samom susretu govori: „ Otvorena utakmica, borbena,mnogo teška. Mi smo jurili taj gol, uspeli smo da ga damo. Nažalost nismo uspeli da sačuvamo prednost. Primili smo gol nakon naše greške, moraćemo da rešimo taj problem. Imamo mladu ekipu i to nam je najveći problem“.
Dinamo-Jedinstvo 1:1
Gradski stadion u Pančevu, gledalaca: 150, strelci: 1:0 Ahčin 77.minut, 1:1 Milenković 79.minut, sudija: Aleksandar Bečanović, pomoćnici: Marko Nikolić i Dušan Lukić, žuti kartoni: Ilić, Milojević(Dinamo), Ivetić, Šimun(Jedinstvo), crveni kartnon: Matović(Jedinstvo)
Dinamo: Stepanović, Mojsilović, Ilić(Milinković), Blažić, Jankulov(Stanković), Čučak, Ahčin, Marković, Milojević, Janić, Stojanovski.
Jedinstvo: Milinović, Vitas(Mihajlović), Ivetić, Dašić, Pađen(Živanović), Milenković, Šimun, Matović, Kačarević, Vujasin(Obradović), Vukašinović.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Majstorija Ahčina samo za bod

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina