Search
Close this search box.
1666427249012
VREME ČITANJA: 1 min

Derbi podno Kalemegdana

Derbi susret 11. kola Beogradske zone igra se pod zidinama drevne tvrđave.
Od 11 časova GSP Polet Dorćol će ugostiti ekipu Šušnjara. Očekuje se dobar i neizvestan meč. U istom terminu u subotu Leštane dočekuje lidera PKB. Tim iz Padinske Skele će pokušati da nastavi seriju pobeda i još više se učvrsti na prvom mestu.
Subotnji popodnevni termin od 14,30 donosi još četiri susreta ovog kola. Barajevo i OFK Žarkovo će podeliti megdan u Barajevu. Duel četvtoplasirane i petoplasirane ekipe je prava poslastica. U Beogradu se sastaju Lokomotiva i Hajduk. Blizu su po plasmanu na tabeli, ali Lionci imaju 4 boda više. Napredak će u Medoševci biti domaćin ekipi Boleča. Prednost je na strani domaćeg sastava. Crvena zvezda, koja je u prošlom kolu zabeležila prvu prvenstvenu pobedu, u Malom Mokrom Lugu će dočekati visoko plasirano OFK Žarkovo.
U nedelju će se odigrati još dve utakmice. Sremčica će pobedom protiv Komgrapa pokušati da pobegne sa poslednjeg mesta na tabeli. U Ralji isti zadatak ima domaći Kosmaj da sa pretposlednjeg mesta krene ka gore. Kosmaj je domaćin ekipi Zuce 2019. Mečevi se igraju od 14,30.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone