Search
Close this search box.
New Project (7)
VREME ČITANJA: 2 min

Bratstvo nastavlja sa dominacijom

Ekipa trenera Stefana Vilotića dominira Vojođanskim „Severom“. Zabeležili su 11 pobeda u svih 11. kola.
Odigrana je jedna tvrda i čvrsta utakmica na stadionu kraj Somborske kapije. Po lepom vremenu i dobro popunjenim tribinama, Subotičani su hteli da sruše lidera ali nisu uspeli.
Prvo poluvreme bez golova, ali dominacija gostiju je bila toliko izražena da su se šanse pred golom Stefana Jakovčevića ređale. Mreže su mirovale i na poluvreme se otišlo bez pogodaka.
Odmah na startu drugog dela Bratstvo 2019 stvara šansu za šansom. U 49. minutu danas odlični Srđan Vuković gađa mrežicu za vođstvo lidera i probijanje „bunkera“ domaćina.
Videlo se u prvom delu da nešto ne funkcioniše i mora da se menja. Šef struke Vilotić ubacuje Vukadinovića i Rodića i to mu se kasnije isplatilo.
Puno oštrih faulova je viđeno, čak tri žuta za domaće i pet žutih za goste. U 68. minutu pocrveneo je Nemanja Krstić dobivši drugi žuti karton.
Pritiskali su gosti i napor se isplatio kad je sjajnu loptu u gol plasirao rezervista Veljko Vukadinović u 77. minutu i povisio prednost svoje ekipe.
Ekipa Zorana Milidraga je tek pred kraj postigla počasni pogodak, a realizator u 90. minutu biva Luka Đurović i tako smanjuje rezultat (1:2).
Ekipa Bačke 1901 se trenutno nalazi na 11. mestu sa 12 osvojenih bodova, a lider Bratstvo 2019 se sa maksimalnim skorom nalazi na pragu osvajanja „jesenje titule“.
U sledećem kolu Bratstvo 2019 dočekuje Bačkogradištansku Vojvodinu, dok ekipa Bačke 1901 ide u goste ekipi OFK Vrbasa.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Bratstvo nastavlja sa dominacijom

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”