Search
Close this search box.
1666113255010
VREME ČITANJA: 1 min

Zemunci sa tri igrača u timu kola

U idealnom timu 10. kola Srpske lige „Beograd“ najviše igrača ima Zemun-čak tri.
Pobeda tima iz Gornje varoši na neugodnom gostovanju Studentskom gradu od 2:1 približila je Zemun vrhu tabele. Mesto u timu kola našli su asistenti kod golova levi bek Ivn Stojanović i levo krilo Andreja Lazović, kao i strlelac izjednačujućeg gola špic Svetislav Milošević.
Zanimljivo ostatak tima dolazi iz osam različitih klubova. Na golu je mladi David Šefik čuvar mreže Torlaka. Lider je na Karaburmi došao do boda protiv OFK Beograda bilo je 1:1. Aleksandar Stošić desni bek Sinđelića je postigao gol za svoj tim u meču protiv Prve iskre. Susret je završen takođe nerešeno 1:1, a pogodak za tim iz Bariča je delo centarfora Vladimira Đilasa koji se našao u timu kola.
 Štoperski tandem čine Jovan Miletić član Radničkog iz Obrenovca i Nikola Sarić iz Zvezdare. Oba igrača su bili strelci za svoje timove u remiju protiv BSK-a  i pobedi protiv Teleoptika. Na desnom krilu je Aleksandar Milićević igrač Ušća Novi Beograd. I on je bio strelac za svoj tim u trijumfu protiv Borca u Lazarevcu. Slađan Čukić vezni igrač Budućnosti iz Dobanovaca je dao gol u pobedi nad Jedinstvom iz Surčina. Kolo je obeležio ofanzivni vezni BASK-a Marko Stojanović. Jedini je dvostruki strelac u kolu. Njegovi golovi su značajno doprineli pobedi nad Brodarcem od 3:1.
Foto: FK Zemun

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd