Search
Close this search box.
New Project (27)
VREME ČITANJA: 1 min

Čačani obeležili tim kola Srpske lige “Zapad”

Slaba efikasnost i samo tri pobede, uz čak pet remija, izuzetno su otežale izbor najboljih jedanaest u ovom timu kola.
Najbolji utisak i odlične partije pružili su fudbaleri Čačanskog Borca. Oni su na svom terenu ubedljivo savladali Slogu iz Bajine Bašte sa 3:0. Njih četvorica, našlo se u najboljih jedanaest 10. kola Srpske lige “Zapad”.
Odličnom partijom, najbolji utisak, ostavio je mladi Vukašin Marković, koji je bio strelac i jednog pogotka na ovom meču. Iz tabora Čačana tu su još i Marko Marković, Toplica Grbović i Strahinja Krstić.

Fudbaleri Tutina nadigrali su ekipu Sloge u Kraljevu. Sloga je imala svoje šanse, ali nije uspela da ih koristi. Najzaslužniji za sačuvanu mrežu gostiju bio je njihov golman Miodrag Mladenović, koji je odličnim intervencijama u par navrata uspeo da osujeti napade domaćih. Odličnu partiju pružio je i levi bek Adnan Đerlek, pa se i on opravdano našao u najboljih jedanaest.
Zadnju liniju popunjavaju još Vladimir Tomić iz Mačve i Ivan Savić iz ariljske Budućnosti. Na desnom krilu nalazi se prekaljeni as iz Mladog Radnika, bivši fudbaler Partizana Predrag Luka. Luka je u 89. minutu utakmice doneo svojoj ekipi bod, a gol je postigao glavom.
Iako je ušao sa klupe Dragan Jovanović je odigrao jednu sjajnu utakmicu za FAP čime se našao u timu kola. U napadu društvo Strahinji Krstiću pravi Vladimir Stevlić, najbolji strelac lige i kapiten Poleta.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad