Search
Close this search box.
bor 1919 rtanj
VREME ČITANJA: 1 min

Porazi vodećeg tandema, nema više neporaženih u Zoni Istok

Kao što je Msport i najavio, 10. kolo Zone Istok donelo je mnogo uzbuđenja a može se reći i iznenađenja.
Vodeći tandem je posle 9 kola bez poraza zaustavljen. “Tanasko Rajić” je posle 9 uzastopnih pobeda poražen na gostovanju u Beloj Palanci.
“Rajko Mitić” je u komšijskom derbiju poveo golom Đorđevića u 5., Piroćanci su izjednačili preko Pešića u 18. minutu. Radost timu iz Bele Palanke doneli su Vintonjak i Jovanović.
Balkanski je u derbiju kola pobedio Đerdap u Kladovu. Pobednika je odlučio Sokolov evro golom u 1. minutu sudijske nadoknade vremena na kraju prvog poluvremena.
Poraze vodećeg tandema iskoristio je i Bor koji se vratio u trku za 1. mesto. Borani su u duelu bivših srpskoligaša pobedili Rtanj sa 3:1 i smanjili prednost vodećih.
Hajduk Veljko je pobedom nad Jedinstvom iz Pirota (2:0) najavio beg iz donjeg dela tabele. Nekadašnji srpskoligaš iz Negotina je trenutno na 13, mestu na tabeli.
Tri ekipe ostale su čvrsto prikovane za dno tabele. Ozren je u gostima pružio snažan otpor OFK Knjazu (3:2). BSK je doživeo debakl kod kuće protiv Brodoremnota (0:6). Radnički je na svom terenu u Lubnici poražen od Lužnice (1:2).
U duelu ekipa iz sredine tabele Slatina je kao domaćin pobedila Zlot i sa 15 bodova se učvrstila na 10. poziciji.

Možda vas zanima

TABELA zone istok