Search
Close this search box.
New Project (26)
VREME ČITANJA: 2 min

Novi Sad ubedljiv protiv Loznice, Mačva bolja od Trajala

Nedeljno popodne na prvoligaškim terenima obeležili su fudbaleri RFK Novi Sad, koji deklasirali Loznicu. Mačva je došla do pobede nad Trajalom, a u duelu Inđije i Slobode nije bilo golova.
Novosadski “kanarinci” bili su ubedljivi u Klupcima gde su savladali Loznicu 4:1 (2:0). Put do pobede ekipi Branka Žigića trasiran je već u petom minutu kada je glavni arbitar Ružić dosudio penal za goste, a pritom i isključio štopera Loznice Milana Delevića. Siguran sa bele tačke bio je iskusni Srđan Vujaklija. Lopta je uglavnom bila u posedu Novosađana, koji su vođstvo duplirali u 38. minutu preko nekadašnje Partizanove nade, Jovana Kokira.
Isti igrač je posle samo nekoliko minuta igre u drugom poluvremenu postigao svoj drugi, a za Novi Sad treći gol. Kada je Balabanović u 62. minutu povisio na 4:0 samo se postavljalo pitanje sa koliko razlike će biti izražena pobeda gostujućeg tima. Konačan rezultat postavio je Martinkevič koji je golom u 78. minutu ublažio poraz Lozničana.
Četiri gola viđena su u Šapcu gde je Mačva savladala Trajal 3:1 (1:1). Gosti su poveli u 34. minutu pogotkom Igora Savića, ali se na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom, pošto je Jevtić izjednačio u 42. minutu.
Šapčani su do prve prvenstvene pobede posle skoro mesec dana, stigli golovima u finišu susreta. Pavle Radunović je u 75. minutu doneo prednost, a u sudijskoj nadoknadi Aleksandar Popović postavio je konačan rezultat.
Slaba, na momente i dosadna utakmica viđena je u Inđiji, gde u duelu domaće Inđije i Slobode nije bilo golova. Igralo se uglavnom između dva kaznena prostora, bez konkretne završnice i izglednijih prilika. Zanimljivo da je ekipi iz Užica ovo četvrti remi u poslednjih pet kola a sva četiri puta bilo je – 0:0.
Preuzeto sa: maxbetsport.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE