Search
Close this search box.
New Project (20)
VREME ČITANJA: 1 min

Krila Krajine nadmudrila Senćane za prvu recku u gostima

Fudbaleri Krila Krajine zabeležili su treći trijumf, savladavši na Gradskom stadionu ekipu Sente i sa identičnim skorom nastavljaju dalje takmičenje.
Poprilično ubedljiva pobeda sastava trenera Milana Beljanskog. Gosti su otvorili meč bolje, pao je gol u 19. minutu preko bonus igrača Marka Kljajića koji je dva puta danas bio precizan. U prvom poluvremenu je ostalo 0:1 za goste, ali su i domaći imali svojih šansi.
Drugi deo meča opet je pripao gostujućem sastavu ali ovaj put su bili ubedljiviji. Prvo je Nikola Puškar bio precizan u 51. minutu meča, da bi četiri minuta kasnije pobedu zacementirao Marko Kljajić. Pobedu gostima doneli su bonus igrači, a iskusni Radovan Ivković je u finišu meča dokrajčio protivnika golom u 88. minutu.
Obe ekipe imaju po devet osvojenih bodova iz deset mečeva, pa sa skorom od tri pobede i sedam poraza Senta trenutno zauzima 13. mesto, dok je Krila Krajine na poziciji niže.
U sledećem kolu Krila Krajine dočekuju u derbiju začelja Zmajevački Obilić, dok Senta igra derbi začelja u Apatinu protiv OFK Mladosti.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 1 min

Krila Krajine nadmudrila Senćane za prvu recku u gostima

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”