Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Spartaku, Radničkom i Napretku po tri boda

Fudbaleri Spartaka, Radničkog iz Niša i Napretka savladali su svoje rivale i tako osvojili nova tri boda u okviru 15. kola Superlige Srbije.
Nakon šest uzastopnih poraza i devet utakmica bez pobede, u 15. kolu Superlige Srbije fudbaleri Spartaka osvojili su bodove trijumfom nad Kolubarom rezultatom 2:1 (0:1).
Tim iz Lazarevca poveo je u 18. minutu golom Petra Đuričkoviča na asistenciju Anta Vukušića. Prednost su čuvali do 59. minuta kada je Luka Bijelović nakon solo prodora i udarcem po zemlji sa 16 metara izjednačio na 1:1.
Tri minuta kasnije Aleksandar Tanasin je bio precizan čime je prekinuo negativan niz Subotičana.
U finišu pobeda domaćina mogla je biti ubedljivija, ali je udarac Srđana Hrstića psooe dobre akcije sa Morisom Ejbrahamom zaustavila prečka.
Fudbaleri Radničkog iz Niša slavili su u 15. kolu Superlige protiv Javora 2:0 (1:0).
Dvostruki strelac na meču bio je Stefan Cvetković. Prvo je zatresao mrežu rivala u 25. minutu, a pobedu svoje ekipe nad Javorom overio je u 62.
Javor je imao šansu da se vrati, ali je gol petra Gigića poništen posle VAR provere. Do kraja meča nije bilo puno uzbuđenja te je Radnički upisao nova tri boda.
Fudbaleri Napretka iz Kruševca savladali su ekipu Radnika (1:0) u 15. kolu Superlige Srbije.
Bilo je dosta šansi na obe strane. Pogađani su okviri golova i jednih i drugih, ali je odlučio gol Putinčanina u 74. minutu.
Ovo je bila treća uzastopna pobeda Kruševljana na domaćem terenu. Radnik je doživeo deseti poraz u sezoni. I dalje su jedini tim u SLS bez ijedne pobede.
Foto: FK Napredak

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 2 min

Spartaku, Radničkom i Napretku po tri boda

Možda vas zanima

TABELA super lige