Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 3 min

Podela bodova u Novom Sadu i Pazaru, TSC ubedljiv

U Novom Sadu podove su podelili Mladost GAT i lučanska Mladost. U Pazaru, domaći i Vojvodina takođe 1:1. TSC je slavio protiv Voždovca (3:0).
Fudbaleri Mladost GAT-a i Mladost Lučana remizirali su u Novom Sadu rezultatom 1:1 u okviru 15. kola Superlige Srbije.
Domaći su dobro otvorili meč i do vođstva došli sa bele tačke u 28. minutu. Odgovornost je preuzeo iskusni vezista, Novica Maksimović i bio siguran za 1:0.
Na izjednačenje čekalo se sve do 78. minuta. Letošnje pojačanje ekipe, Marko Mirić zatresao je protivničku mrežu i tako doneo bod svom timu.
U narednom kolu Mladost GAT na svom terenu dočekuje Radnik iz Surdulice. Pre toga će takođe u Novom Sadu ugostiti Voždovac u okviru Kupa Srbije.
Sa druge strane, Lučani u narednom kolu gostuju Spartaku u Subotici, a u Kupu će igrati protiv Radničkog na Novom Beogradu.
Fudbaleri Novog Pazara i Vojvodine podelili su bodove u okviru 15. kola pošto je meč završen bez pobednika – 1:1 (1:0).
Bio je ovo duel dve vrlo ozbiljne ekipe i možda je najrealniji ishod upravo nerešen. Domaći su bili bolji u prvom poluvremenu, dok su gosti u drugom ”dodali gas” i uspeli da izbegnu poraz.
Vodeći pogodak za ekipu Vladimira Gaćinovića postigao je Bojica Nikčević sa bele tačke već u devetom minutu.
 Do poluvremena nije bilo previše uzbuđenja pa se na pauzu otišlo sa 1:0. U nastavku su izabranici Milana Rastavca igrali ofanzivnije i ofanziva se isplatila.
Igrao se 59. minut kada se vezista novosadskog tima, Aleksandar Busnić, dobro snašao pred golom Pazaraca i pogodio za konačnih 1:1.
Novi Pazar sada zauzima peto mesto i ima utakmicu više od Vojvodine, koja je na sedmoj poziciji sa 23 osvojena boda.
U narednom kolu Pazarci dočekuju Voždovac, dok će pre toga gostovati Jagodini u okviru Kupa Srbije. Sa druge strane, Vojvodina će u okviru prvenstva na svom stadionu ugostiti aktuelnog šampiona, Crvenu zvezdu.
TSC je na svom stadionu potpuno nadigrao Voždovac i slavio sa ubedljivih 3:0 (1:0) u okviru 15. kola Superlige Srbije.
Domaći su do prednosti stigli krajem prvog poluvremena, ali je ključan momenat utakmice definitivno bio crveni karton za goste u drugom delu.
Izabranici Žarka Lazetića su dobro otvorili meč, ali su naišli na lep otpor protivnika, koji su uspeli da slome u 39. minutu, kada se fantastično pojačanje u veznom redu, Luka Ilić sjajno snašao pred protivničkim golom i zatresao mrežu za 1:0.
U nastavku se igralo u oba smera sve do 63. minuta kada je Voždovac ostao sa desetoricom na terenu. Luka Ilić je poveo loptu na svojoj polovini kada je Filip Damjanović brutalno startovao i faulirao ga.
Sudija je prvobitno izvadio žuti karton, ali je nakon asistencije iz VAR sobe bilo jasno da je crveni karton jedina prava odluka.
U nastavku je TSC iskoristio brojčanu prednost i rutinski priveo meč kraju. Najpre je u 80. minutu Martin Mirčevski iskoristio asistenciju Ifeta Đakovca i duplirao vođstvo svog tima.
Konačan rezultat postavio je pomenuti Đakovac i to na kakav način. Sjajni vezista je šutirao sa nekih 20 metara i na spektakularan način savladao golmana Miloša Krunića, upisavši tako svoj peti pogodak u sezoni.
U narednom kolu TSC će na svom terenu ugostiti Čukarički, dok će pre toga u okviru Kupa Srbiji gostovati Loznici. Sa druge strane, Voždovac u narednom kolu Voždova cgostuje Novom Pazaru, dok će u Kupu u Novom Sadu odmeriti snage sa Mladost GAT.

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 3 min

Podela bodova u Novom Sadu i Pazaru, TSC ubedljiv

Možda vas zanima

TABELA super lige