Search
Close this search box.
New Project (22)
VREME ČITANJA: 1 min

Derbi u Topoli, VGSK u Aranđelovcu

Deveto kolo podunavsko-šumadijske zone donosimo nam dosta novih uzbuđenja.
Derbi kola i jedna od najzanimljivijih utakmica biće odigrana u Topoli, gde će snage odmeriti Karađorđe i Sloga 33. Gosti se i dalje nalaze na prvoj poziciji i sigurno da će u ovom meču imati ulogu favorita. Međutim, ekipa Karađorđa jako dobro deluje u ovoj sezoni, zauzimaju visoko 5. mesto i sigurno je da Slogi neće biti lako.
Drugoplasirana ekipa VGSK-a ide u goste ekipi Šumadije iz Aranđelovca. Nekadašnji srpskoligaš ekipa Šumadije kažnjena je oduzimanjem tri boda i sada se nalaze u zoni ispadanja. VGSK jeste favorit u ovoj utakmici i sve sem pobede ekipe iz Velikog Gradišta bilo bi veliko iznenađenje.
Pomoravlje 1946 je trenutno na trećem mestu. U ovom kolu igraće protiv poslednjeplasiranog OFK Aranđelovca. Domaća ekipa nije pokazala mnogo u dosadašnjem delu sezone što govori i njihova trenutna pozicija. Pomoravlje 1946 igra sasvim dobro, savladali su i VGSK u 7. kolu, pa u ovu utakmicu ulaze kao izraziti favorit.
U Ralji će Borac 1932 i Morava iz Velike Plane odigrati još jedan potencijalno zanimljiv susret. Borac 1932 je trenutno 4. sa trinaest bodova, dok je Morava na 8. poziciji sa dva boda manje. Pobedom u ovom kolu ekipa Morave bi mogla znatno da poboljša svoju poziciju na tabeli. Borac 1932 takođe ima imperativ pobede, pa se očekuje jedan izuzetno dobar meč.
Preostala tri susreta 9. kola podunavsko-šumadijske zone:
Rudar – Sloboda
Omladinac – Đerdap
Sloga 1924 – RSK

Možda vas zanima

TABELA Podunavsko-Šumadijske zone