Search
Close this search box.
Нови пројекат (2)
VREME ČITANJA: 2 min

Vasilić i Sikimić najavljuju derbi u Priboju

Fudbaleri pribojskog FAP-a i Smedereva, odigraće derbi susret u okviru 10. kola Srpske lige “Zapad”.
U subotu će u Priboju biti pravi praznik fudbala i derbi 10. kola Srpske lige “Zapad”. Pribojci sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret, a veliko interesovanje vlada i za ovu utakmicu. Ekipa FAP-a je ubedljivo prva po broju gledalaca na svom stadionu. To govori i podatak sa utakmice protiv Tutina gde je bilo prisutno preko 2000 gledalaca.
Očekuje nas izuzetno teška utakmica, sa možda i najboljom ekipom u ligi. Mi u meč ulazimo puni samopouzdanja i nadam se da ćemo pred našom vernom publikom ostvariti povoljan rezultat.” – rekao je Jovica Vasilić, nekadašnji superligaški igrač, a sada predsednik FK FAP i dodao:
Pozivam sve ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju, kako bi nam pomogli da uz njihovu pomoć dođemo do povoljnog rezultata.
Smederevo još uvek ne zna za poraz. U prethodnom susretu su izgubili prve bodove, u još jednom derbiju protiv Čačanskog Borca. Smederevo jeste bilo bolji rival, ali je taj susret završen bez golova. I u Priboju će im biti izuzetno teško da dođu do sva tri boda, ali nekadašnji napadač Crvene zvezde, a sadašnji sportski direktor Smedereva Predrag Sikimić najavljuje juriš na sva tri boda:
S obzirom da će poseta na ovom susretu biti veća od 95% utakmica u Prvoj ligi Srbije, očekujem možda i našu najtežu utakmicu do sada. Teren je dobar, momci su odradili odličan mini ciklus i spremni idemo u Priboj. Imamo veliko poštovanje prema ekipi FAP-a, ali nikoga ne precenjujemo i u sebe verujemo najviše. Idemo hrabro, da prezentujemo dobar fudbal pre svega i da se vratimo kući sa tri boda. To je naš cilj, a šta će biti to samo Bog zna.
Ovaj derbi susret igra se u subotu 15.10.2022. sa početkom od 14:00. Pozivamo sve ljubitelje fudbala koji budu u mogućnosti da odu i pogledaju meč između FAP-a i Smedereva, jer smo sigurni da će imati šta da vide.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad