Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Tim 9. kola Srpske lige Istok

Tim kola u Srpskoj ligi Istok i ove nedelje predvodi golgeter Dubočice ali i čitave lige Dušan Savić.
Iskusni napadač je u pobedi Leskovčana u duelu sa Timokom postigao novi het – trik, treći ove sezone. Najbolji strelac SLI prošle sezone i u izboru naših čitalaca i najbolji igrač čitave prošle sezone time nastavlja svoju dominaciju.
Sa Savićem u špicu napada Dušan Milanović koji je golom i igrom vodio tim Budućnosti do pobede u derbiju kola sa SFS Borcem u Paraćinu.
Topličanin je u Brzom Brodu stigao do boda, a prema izveštajima reportera važnu ulogu imao je golman Branislav Novaković.
U odbrani tima 9. kola Predrag Đorđević, iskusni bek Dubočice i Marko Milošević iz Budućnosti.,
Uz njih u odbrambenom bedemu i tandem iz Pčinje Zlatko Anđelković i Miloš Smiljković. Srpskoligaš iz Trgovišta je ovog vikenda upisao prvu “trojku” a u dobroj igri celog tima istakla se neprelazna odbrana.
I ove nedelje najteže je bilo izabrati igrače za mesta u sredini tabele. Nemanja Petrović je predvodio Jedinstvo iz  Paraćina do bodova u Nišu. Ekipa Meševa je savladala Jagodinu, uz odličnu igru Nemanje Smiljkovića.
U timu kola i Uroš Nikolić iz Timočanina i dvostruki strelac u devetoj uzastopnoj pobedi Radničkog iz Pirota Darko Stojanović. Mladi Stojanović je ponikao u leskovačkom Šampionu 2014, a preko Dubočice je stigao do beogradskog Partizana. Ovog leta je iz tabora “crno belih” stigao u grad na Nišavi.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok