Search
Close this search box.
1665420748356
VREME ČITANJA: 1 min

Torlak ponovo na vrhu

Posle odigranih utakmica 9.kola Srpske lige “Beograd“ ponovo na čelu tabele je Torlak.
Torlak je sa 2:0 golovima Šarića savladao BSK iz Borče i sa utakmicom manje opet na vrhu tabele. Zvezdara je pre ovog kola bila na prvm mestu, ali su puplarne Bulke samo remizirali kao domaćini sa ekipom Budućnosti iz Dobanovaca, bilo je 1:1.
OFK Beograd je na Novom Beogradu pobedio domaći Brodarac sa 1:0 i tako vezao treću uzastopnu pobedu. Zemun je neprijatno iznenadio svoje navijače pošto je na svom stadionu izgubio od Jedinstva iz Surčina sa 1:0. Ovaj poraz je stajao posla trenera Zemunaca Sašu Kljajića. Novi šef struke tima iz Gornje varoši je Saša Štrbac.
Teleoptik je bio siguran u Zemunelu. Pobeđena je ekipa Borca iz Lazarevca sa 3:1 uz odličnu igru mladog tima Optičara. Prva iskra polako gubi korak sa vodećima. U Bariču je bilo nerešeno 1:1 protiv ekipe BASK-a. Na ovom meču su gosti bliži pobedi. Posle utakmice uprava Prve iskre i trener Goran Janković su sporazumno prekinuli saradnju.
Poslednjeplasirani Radnički je u Obrenovcu ponovo poražen. Studentski grad je u najefikasnijem duelu kola pobedio u gostima sa 3:2. Ušće Novi Beograd i Sinđelić su podelili bodove pošto su igrali nerešeno 1:1.
U sredu se igraju četiri odložene utakmice 8.kola. Za vikend je na programu redovno 10.kolo.
Foto:FK Torlak

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd