Search
Close this search box.
Bajša na "Vrbari"
VREME ČITANJA: 2 min

Pala Bajša na “Vrbari”

Pala Bajša na “Vrbari”: Na velelepnom zdanju u Bačkom Petrovcu pala je ekipa Bajše. Poprilično ubedljiva pobeda Mladosti za skok na treću poziciju (3:0).
Stadion: SC „Vrbara“, Bački Petrovac. Sudija: Šipoš Atila (Srbobran). Žuti kartoni: Kanja, Kurtiši (Mladost), Nađ, Avdalović (Bajša).
MLADOST: Lenja, Ožvat (Fabri), Štefek, Šproh, Brajković, Meseldžija (Kurtiši), Grković (Stoisavljević), Kanja (Laćarak), Jakuš, Serdar (Anđelković), Kantardžić.
BAJŠA: Damjanović, Nađ, Tresiglavić, Mesaroš, Varga (Simović), Morović, Lekaj, Dugandžija (Vujošević), Krivokapić, Pejović (Rahović), Avdalović (Jovanović).
Mladost je bila poprilično ubedljiva i poprilično lako je slavila u derbi duelu sa Bajšom. Mladost je meč otvorila pogotkom i sebi olakšala u nastavku. Stameni centarfor Aleksandar Grković bio je precizan u 5. minutu.
Na poluvreme se otišlo tim rezultatom, uprkos dobroj igri sa obe strane. U drugom poluvremenu viđen je jedan autogol, Jakša Krivokapić je zatresao svoju mrežu u 56. minutu i doneo veliku prednost domaćinu.
Samo pet minuta kasnije Pavel Ožvat matira golmana gostiju Vladimira Damjanovića i donosi sigurnu pobedu za nastavak niza. Treća pobeda Mladosti u nizu.
„Oba tima su imali svoje šanse. Naša ekipa je imala još dve do tri šanse da zatrese gol gostiju, dok je suparnička ekipa imala svojih šansi da dođe bar do jednog pogotka, ali naš golman Igor Lenja je branio na nivou. Utakmica je sigurno bila na nivou igranja za treći rang. Pobeda nam je bitna za samopouzdanje i dalje napredovanje na tabeli. Fer i korektan meč, gostima želimo srećan nastavak takmičenja.“ – izjavio za naš portal, igrač Mladosti iz Bačkog Petrovca Vladimir Fabri.
Mladost se posle ovog kola sa skorom od pet pobeda, dva remija i dva poraza i 17 osvojenih bodova nalazi na 3. mestu. Bajša se posle ovog kola sa skorom od pet pobeda, jednog remija i tri poraza i 16 osvojenih bodova nalazi na 5. mestu.
U sledećem kolu Mladost iz Bačkog Petrovca ide na gostovanje u Prigrevicu lideru Bratstvo 2019, dok Bajša dočekuje ekipu Bačke 1901 iz Subotice.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Pala Bajša na “Vrbari”

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”