Search
Close this search box.
PSX_20221009_131505
VREME ČITANJA: 2 min

Milovanov za pobedu u Zrenjaninu

Predvođeni maestralnim Isidorom Milovanovim Bečejci su odneli bodove iz grada na Begeju.
Radnički Zr- OFK Bečej 0:2
Stadion: kraj Skrobare, gledalaca: 200, strelci: 0:1 Zeljković 45+1.minut, 0:1 Nenad Kudrić 48.minut, sudija: Nemanja Domazetoski, pomoćnici: Miloš Maksimović i Marko Naumović, žuti kartoni: Stevanović(Radnički), Milovanov, Dabižljević, Živanović, Igor Kudrić(Bečej).
Radnički: Lekić, Runjevac, Janjatović, Mastilo(Jelić), Krstinić, Stevanović, Krasić(Markoski), Branislav Bugarin(Jovanović), Bačvanski(Kovačević), Živko Bugarin, Rosić.
OFK Bečej: Milovanov, Varga(Ćuk), Dabižljević(Hasičić), Tutnjević, Nenad Kudrić(Živanoviić), Zeljković, Tedić(Igor Kudrić), Derviši(Popadić), Tatić, Tomić, Preradov.
Prvo poluvreme je donelo dobar I kvalitetan fudbal. Bodovi su bilo neophodni za obe ekipe. Prvi su pripretili gosti kada je u 5.minutu šutirao Derviši, a Lekić sjajno reagovao. Uzvratio je domaćin u 9.minutu. Sa desne strane centrirao je Krstinić, Branislav Bigarin je tukao glavom sa nekoliko metara pored gola.
Verovatno i ključni detalj meča se desio u 32.minutu. Čuvar mreže Bečeja Milovanov je u svom kaznenom prostoru oborio Rosića i dosuđen je penal za Zrennjanince. Udarac Bačvanskog sa 11 metara Milovanov je odbio, pokušao je zatim i Krasić sa 8-9 metara, medjutim i on je bio neprecizan. U 43. minutu sjajan udarac Rosića sa ivice kaznenog prostora Milovanov je takođe odbranio.
Kazna za promašaje domaće je stigla u 1.minutu nadohnade vremena. Odlična polukontra gostiju, strelac je bio iskusni Zeljković 0:1.
Čim je počelo drugo poluvreme novi pogodak Bečeja. Derviši je prebacio odbranu domaćih, Nenad Kudrić je lako savladao Lekića 0:2.
Krasić se našao u još jednoj dobroj šansi, ali je u 59.minutu iz okreta sa nekoliko metara šutirao preko gola. Pokušali su domaći u nadohnadi vremena da postignu počasni gol, ali je nakon udaraca glavom Jelića Milovanov na gol crti odbranio.
Bečej je došao do važnih bodova, dok Radničkom ostaju velike brige oko borbe za opstanak.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Milovanov za pobedu u Zrenjaninu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina