Search
Close this search box.
New Project (14)
VREME ČITANJA: 2 min

OFK Vrbas pokorio “Tikvaru”

Fudbaleri OFK Vrbas-a zabeležili su drugi trijumf na gostovanju. Savladana je ekipa Krila Krajine. Posle mini rezultatske krize OFK Vrbas se vraća na pobedničke staze (1:3).
Stadion: SC „Tikvara“, Bačka Palanka. Gledalaca: 100. Sudija: Carić Bojan (Sombor). Žuti kartoni: Đekić (Krila Krajine), Jovanović, Krajinović, Vorgučin (OFK Vrbas).
KRILA KRAJINE: Bojanić, Vujić, Stupar, Đekić, Medan, Zelinčević (Budisavljević), Puškar (Radivojević), Vujanović, Ivković, Stanić, Kljajić (Pašin).
OFK VRBAS: Damjanović, Jušković, Jokić, Vorgučin, Jovanović, Klisarić (Šafranj), Peruničić, Živkucin, Bičkeji, Krajinović, Kaluđerović (Plavšić).
Jedna prava prvenstvena utakmica, obe ekipe su želele bodove, nadmudrivanje je trajalo tokom celog meča. Šansi je bilo sa obe strane, ali su gosti na vreme „načeli“ domaći sastav i obezbedili preko potreban trijumf.
Matija Klisarić postigao je dva pogotka već u prvom delu i tako svom timu doneo veliku prednost. Prvo se mreža „Krajišnika“ zatresla u 16. minutu. Mladi golgeter nastavio je da pogađa protivničke mreže i u 35. minutu uvećava prednost i donosi mirnoću u nastavku za gostujući tim.
Na poluvremenu 0:2 za sastav Dragana Tepavčevića. Smanjuje žilava ekipa sa „Tikvare“ u 50. minutu mrežicu je „pocepao“ Bojan Vujić i smanjio prednost.
Ali ni gost ništa nije prepustio slučaju i danas najbolji akter meča Mihajlo Kaluđerović sa jednom asistencijom i pogotkom pred kraj meča u 84. minutu donosi novo povećanje prednosti svom timu i tako obezbeđuje trijumf.
„Od samog početka počeli smo da diktiramo tempo igre, vrlo lako i često smo ulazili u šanse kao i u prethodnim mečevima, ali ovoga puta smo uspevali da iskoristimo šanse i rano otvorimo meč pogotkom, kasnije je išlo lakše. Domaćin je možda i jedina ekipa koja je od početka prvenstva sa nama izašla da igra fudbal. Ipak na kraju smo uspeli da odnesemo bodove za Vrbas potpuno zasluženo. Domaćinu čestitam na fer i korektnoj igri tokom čitavih 90 minuta.“ – izjavio za naš portal igrač OFK Vrbasa Mihajlo Kaluđerović.
OFK Vrbas se trenutno nalazi na 4. mestu na tabeli sa skorom od pet pobeda, jednog remija i tri poraza, sa 16 osvojenih bodova. Krila Krajine se trenutno nalazi na 15. mestu na tabeli sa skorom od dve pobede i sedam poraza, sa 6 osvojenih bodova.
U sledećem kolu ekipa OFK Vrbasa će na „Šlajzu“ ugostiti ekipu OFK Mladosti iz Apatina, dok će ekipa Krila Krajine gostovati na „Gradskom stadionu“ u Senti.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

OFK Vrbas pokorio “Tikvaru”

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”