Search
Close this search box.
New Project (13)
VREME ČITANJA: 2 min

Sve oči uprte u Smederevo – najava 9. kola SLZ

Derbi jesenjeg i dosadašnjeg dela sezone Srpske lige “Zapad” igra se u Smederevu, gde će domaćin dočekati Borac.
Prve dve ekipe i najveći favoriti za viši rang sastaće se u 9. kolu. Smederevo za sada nema nijedan izgubljeni bod, što ih stavlja u prvi plan i kao najvećeg favorita za osvajanje lige. Čačani su odmah iza, na drugom mestu, ali sa pet bodova manje. Još uvek je rano pričati o tome, ali ovaj meč vrlo lako može biti prekretnica u ovoj sezoni. Da svi možete pratiti ovaj susret, pobrinuo se MerkurXtip, koji će na svom YouTube kanalu prenositi ovaj susret.
Još jedna vrlo dobra i zanimljiva utakmica igraće se u Tutinu. Trenutno sedmoplasirana ekipa Tutina, ugostiće na svom terenu ekipu Budućnost Krušika. Valjevci polako ulaze u željenu formu. U prethodna tri kola osvojili su sedam od devet bodova i sa mnogo optimizma dolaze na teško gostovanje u Tutin. Sa druge strane domaća ekipa iz poslednje dve utakmice ima samo jedan bod, pa im je ova pobeda i više nego potrebna.
U Podunavcima gostuje FAP. Izuzetno teško gostovanje za ekipu iz Priboja. Real je poznat kao vrlo tvrda i borbena ekipa, pa “Kamiondžijama” neće biti uopšte lako. FAP bi ovom pobedom mogao da dođe i do drugog mesta. Za tako nešto bio bi im potreban i poraz Borca u Smederevu. Svesni su toga i oni, pa će pobeda u ovom susretu biti imperativ. Kao što smo već rekli, Real je izuzetno tvrda i borbena ekipa i u ovom meču možemo očekivati dosta toga. Utakmica se igra u subotu od 15 časova.
Požežani se polako vraćaju u sam vrh tabele. U poslednjih pet mečeva nisu poraženi. Trenutno zauzimaju 4. mesto sa četrnaest osvojenih bodova. Njima će u ovom kolu gostovati Mladi Radnik. Požarevljani su se konačno malo digli, ali to i dalje nije onako kako se očekivalo pre početka sezone. Sloga je u ovoj utakmici favorit, ali ako momci iz Požarevca odigraju onako kako znaju, onda ni “dvojka” ne bi bila ništa što bi iznenadilo.
Smederevo
Parovi 9. kola Srpske lige “Zapad”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad