Search
Close this search box.
Barajevo
VREME ČITANJA: 1 min

Subotnji derbi uz direktan prenos

Deveto kolo Beogradske zone donosi velike derbi uz direktan prenos na You Tube kanalu MerkurXtipa.
Duel dve prvoplasirane ekipe GSP Polet Dorćola i PKB-a iz Padinske Skele igra se u subotu od 11 časova. Očekuje se dobar i kvalitetan meč dve podjednake ekipe. U istom terminu igra se i duel dva tima iz sredine tabele Leštana i Zuca 2019.
U popodnevnom terminu od 15 časova biće odigrana tri susreta. Barajevo dočekuje ekipu Hajduka. Domaćin je favorit, ali i gosti će imati šta da pokažu. Lokomotiva i Boleč su dva sastava iz donjeg dela tabele. Domaćin ima bod više i za jedno mesto je bolje plasiran. U Medoševcu  Napredak će ugostiti OFK Mladenovac. Ovaj susret bi mogao da donese  potencijalno veliki broj golova.
Nedelja je predviđena za tri duela ovog kola. Već od 10 sati u Žarkovu se igra još jedan derbi. Domaćin OFK Žarkovo je na četvrtom mestu, dok je gost ekipa Šušnjara na trećem. Treba reći da je Šušnjar jedina neporažena ekipa u ligi.
Nedeljno popodne od 15 časova je vreme kada će se igrati u Ralji gde Kosmaj dočekuje Komgrap iz Beograda. Druga utakmica u istom terminu je derbi začelja, Sremčica je domaćin Crvenoj zvezdi iz Malog Mokrog Luga. To je meč dve poslednjeplasirane ekipe na tabeli.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone