Search
Close this search box.
jedinstvo 1936 krusevac
VREME ČITANJA: 1 min

Kruševljani gostuju u Ćupriji u derbiju 9. kola Zone Zapad

Derbi 9. kola Zone Zapad ali i jedan od derbija sezone igra se u subotu u Ćupriji.
Trećeplasirana Morava dočekuje drugoplasirano Jedinstvo iz Kruševca. Domaćin je u seriji od 4 utakmice bez poraza. Kruševljani ne znaju za poraz ove sezone. Biće to pravi derbi i prilika da ljubitelji fudbala uživaju u duelu dve kvalitetne ekipe.
U subotu se igraju još dve utakmice ovog kola. Trstenik dočekuje OFK Lugomir kao apsolutni favorit i sve osim pobede domaćina bilo bi veliko iznenađenje. Mnogo više neizvesnosti biće u duelu Mladog Borca i Sloge iz Despotovca, ekipa koje su do sada osvojile po 10 bodova.
Preostalih 5 utakmica 9. kola Zone Zapad na programu je u nedelju.
Vodeći Rembas gostuje “fenjerašu” Jedinstvo u Mijatovcu gde je, po svemu do sada viđenom, jedino neizvesno koliko će ubedljiva biti pobeda lidera iz Resavice.
Juhor dočekuje Orlove i želi pobedu kojom bi krennuo u beg sa dna tabele. Levač i Blagotin najavljuju borbu za svaki pedalj terena, a naizvesno će biti i u duelu Vinogradara i Župe.
U derbiju sredine tabele Majdevo – Kupci dočekuje Kušiljevo sa teškim zadatkom da stigne do pobede u duelu sa ekipom koja ima najtvrđu odbranu van vodećeg kvarteta u ligi.

 

 

Možda vas zanima

TABELA zone zapad