Search
Close this search box.
1665093156871
VREME ČITANJA: 2 min

U petak prva dva meča

Petak nam donosi prve dve utakmice 9.kola Srpske lige „Beograd“
Obe utakmice se igraju od 15 časova na Novom Beogradu. Duel dve kvalitetne ekipe igraće se na samoj obali Save. Brodarac će ugostiti OFK Beograd. Oba tima se nalaze u sredini tabele. Sinđelić je nakon sjanog starta sezone zapao u krizu. Poslednja tri susreta ekipa nije postigla gol i zabeležila je dva poraza. Domaćin Ušće je pri dnu tabele i probaće da iskoristi slabu formu gostiju.
Subota nam donosi četiri meča. Prvi će na teren od 11 časova u Zemunelu Teleoptik i Borac iz Lazarevca. Partizanova filijala je favorit na svom terenu.  U istom terminu u Bariču je na programu susret Prve iskre i BASK TEK-a. Baričani su bolje plasirani, ali gosti sa Careve ćuprije imaju dobru ekipu. U popodnevnom terminu igaju se još dve utakmice. Radnički će u Obrenovcu pokušati da stigne do prve pobede u takmičenju protiv neugodnog Studentskog grada. Zemun u dobrom  raspoloženju dočekuje Jedinstvo iz Surčina. Sve osim pobede domaćina bi bilo iznenađenje.
Dva vodeća tima lige svoje utakmice igraju u nedelju. Drugoplasirani Torlak u Kumodražu u matine terminu od 10 časova će ugostiti BSK iz Borče. I jedni i drugi su prošlom kolu pauzirali. Zvezdara je pobedom u gostima preuzela prvo mesto na tabeli. Tim sa Bulbuldera ima dva boda više i utakmicu više u odnosu na Torlak. Lider se na domaćem terenu sastaje sa ekipom  Budućnosti. Dobanovčani će pokušati da se ikskupe za poraz na domaćem terenu u prošlom kolu od Zemuna.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd