Search
Close this search box.
1664813636207
VREME ČITANJA: 1 min

Zvezdara prva nakon nekompletnog kola

Odigrane su samo četiri utakmice 8.kola Srpske lige „Beograd“. Vođstvo je preuzela ekipa Zvezdare.
Zvezdara je sigurnom igrom pogotovo u drugom poluvremenu savladala Borac u Lazarevcu sa 4:1. Domaći su bili oslabljeni neigranjem nekoliko igrača. Nakon ove pobede tim sa Bulbuldera je prvi na tabeli sa dva boda više od Torlaka.
Zemun polako ulazi u formu i sve je bliži vrhu. Tim iz Gornje varoši slavio je na nezgodnom gostovanju u Dobanovcima sa 2:1. Domaća Budućnost je povela već u 2.minutu, ali su gosti u nastavku preokrenuli. Mlada ekipa Teleoptika je slavila u gostima protiv Sinđelića. Novajlija u ligi Sinđelić nakon sjajnog starta polako posustaje. Sa druge strane Optičari se bude i pokazuju kvalitet.
Prvi meč je odigran još u petak. Ušće Novi Beograd je napravilo iznenađenje minimalnom pobedom na Carevoj ćupriji protiv BASK TEK-a. Domaći tim uprkos kvalitetnoj ekipi ipak igra ispod očekivanja.
Četiri utakmice ovog kola su odložene zbog učešća Amaterske selekcije Beograda na regionalnom turniru u Hrvatskoj pod okriljem UEFE. Susreti Jedinstvo-Radnički, Studentski grad-Torlak, BSK-Brodarac i OFK Beograd-Prva iskra biće odigrani naknadno.
Sledeće 9.kolo se igra već za vikend.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd