Search
Close this search box.
New Project (16)
VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 8. kola Srpske lige “Zapad”

8. kolo Srpske lige “Zapad” obeležile su domaće ekipe, koje su zabeležile pet pobeda u osam utakmica.
Uspešni na domaćem terenu u ovom kolu bili su Rađevac, Mladi Radnik, Borac, FAP i Budućnost Krušik. Na gostovanjima su slavili Smederevo i požeška Sloga. Jedini susret bez pobednika odigran je u Ljubiću.
Rađevac je i više nego ubedljivo savladao Takovo (3:0). Golove su postigli Glišić dva i Uroš Kojić. Više o ovoj utakmici možete pročitati ovde.
Mladi Radnik je zabeležio izuzetno bitnu pobedu u 8. kolu. Oni su na svom terenu u Požarevcu, savladali odličnu ekipu Sloge iz Bajine Bašte. Požarevljani sada zauzimaju 12. mesto sa devet osvojenih bodova.
Borac je opravdao ulogu favorita. Bili su bolji od ekipe Reala golovima Jankovića i Pantića. Borac nastavlja poteru za ekipom Smedereva. Biće izuzetno teško da ove sezone budu na prvoj poziciji, ali Čačani imaju svoj cilj u ovoj sezoni.
FAP je u derbiju kola ranim golovima Štavljanina i Jelića vrlo brzo osigurao pobedu. Tutinci su uspeli da umanje prednost domaćih preko Jokovića u 85. minutu meča. Bio je ovo jedan dobar derbi meč, koji je opravdao očekivanja.
Valjevci su vezali drugu pobedu u nizu. Oni su na svom terenu savladali kraljevačku Slogu minimalnim rezultatom 1:0. Jedini strelac bio je rezervista Ilija Milanović u 87. minutu.
Smederevo nastavlja da ređa pobede. U 8. kolu, za osmu pobedu, pala je ekipa Mačve iz Bogatića sa 1:3. Dvostruki strelac na ovoj utakmici bio je Miloš Zličić, a prvi je mrežu domaćih načeo Maksić. Jedini strelac za ekipu Mačve bio je Jović.
I ekipa Sloge iz Požege je slavila na gostovanju. Požežani su u Sevojnu bili bolji od ariljske Budućnosti (1:3). Sva četiri pogotka viđena su u prvih dvadeset minuta. Poveli su gosti preko Vranića u 2. minutu. Tošić je izjednačio u 12. da bi Milunović doneo prednost gostima u 16. minutu. Konačan rezultat postavio je Vranić drugim pogotkom u 20. minutu.
Jedini meč bez pobednika odigran je u Ljubiću. Domaći su očekivali laku pobedu u duelu sa Mihajlovčanima, ali nisu uspeli da dođu do tri boda. Rezultat je bio 1:1.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad