Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Čukarički dva puta vodio, na kraju podelio bodove sa Radničkim

U poslednjem meču 13. kola Superlige Srbije niški Radnički i Čukarički odigrali su nerešeno (2:2).
Duel na Banovom brdu završen je rezultatom 2:2, u otvorenom meču, oba tima imala su šansu i za više od osvojenog boda.
Rezervista domaćih Stefan Kovač je u 86. minutu pogodio je za vođstvo svog tima za 2:1. Na drugoj strani minut kasnije Bojan Kovačevič je umesto loptu, šutnuo u nogu Nikolu Štulića. Skrivio je najstrožu kaznu, a precizan sa kreča bio je Aleksandar Pejović za konačnih 2:2.
Već u prvom minutu šansa za goste, Petrov je pogodio stativu, a potom je veliki maler zadesio domaćina u 5. minutu. Ozbiljnije se povredio štoper Darko Puškarić i morao je da napusti igru.
Čukarički je ubrzo poveo. Na odbijenu loptu krenuli su golman Nišlija i napadač domaćih Badamosi koji je bio brži i pritom je i oboren od strane čuvara mreže gostiju. Dosuđen je penal, siguran ralizator bio je Marko Docić – 1:0.
U 24. minutu napadač gostiju Saša Jovanović je prihvatio odbitak nakon kornera sa leve strane. Bivši igrač “Brđana” je šutirao sa 20 metara i pogodio desni ugao gola za 1:1.
Pet minuta kasnije Đorđe Ivanović je bio u šansi, dobro je reagovao golman Dragan Rosić. Na početku drugog dela Nišlije su zapretile, Dinić je sa desne strane ubacio loptu na drugi stativu do usmljenog Štulića koji je zakasnio na centrašut.
Još jednu priliku za vođstvo Čukarički je propustio u 76. minutu. U brzoj kontri Kovač je proigrao Adžića, ovaj je izašao pred golmana Radničkog, šutirao je po zemlji, a Rosić odbranio.

Možda vas zanima

TABELA super lige

VREME ČITANJA: 2 min

Čukarički dva puta vodio, na kraju podelio bodove sa Radničkim

Možda vas zanima

TABELA super lige