Search
Close this search box.
New Project (18)
VREME ČITANJA: 2 min

Bane i Jošanica nastavljaju niz pobeda

Ovog ponedeljka smo za vas pripremili pregled 7. kola šumadijsko-raške zone.
Fudbaleri Bana i Jošanice nastavljaju da beleže dobre rezultate. U ovom kolu, ekipa iz Raške slavila je u Kragujevcu protiv Šumadije minimalnim rezultatom 0:1. Jedini strelac na ovoj utakmici bio je Pavle Marjanović u 57. minutu igre.
Jošanica je upisala novu pobedu. Ovoga puta slavili su ubedljivo u Gračcu, gde je savladana domaća ekipa Napretka sa 0:4. Dvostruki strelac bio je Semin Goruždić, dok su po jedan gol postigli Veljko Sretenović i Rijald Sulejmanović.
Ekipa Korićana je do sada verovatno i najprijatnije iznenađenje lige. Oni su trenutno na 3. mestu šumadijsko-raške zone, a u ovom kolu bili su bolji od Gruže sa 2:1. Do ove pobede su stigli na malo teži način, jer je ona došla nakon preokreta i to pogotkom Matanovića u 90. minutu.
Trepča je neočekivano poražena u Vrnjačkoj Banji. Domaća ekipa Goča slavila je u ovoj utakmici sa minimalnih 1:0. Jedini strelac bio je Marko Žerađanin u 38. minutu. Trepča se ovim porazom znatno udaljila od borbe za prvo mesto i plasman u viši rang, dok se Goč posle ove pobede popeo na 9. mesto.
U ovom kolu pobedu je ostvarila i Srbija iz kragujevačkog naselja Ilićeva. Domaći su gubili već u 23. minutu, međutim pad koncentracije ekipe Poleta, pomogao je domaćima da stignu do pobede. Golovima Rašića, Despotovića i Milenića, Srbija je slavila i tako upisala nova tri boda.
Budućnost iz Resnika i Mokra Gora odigrali su nerešeno (1:1). Na ovoj utakmici viđena su čak četiri isključenja. U domaćem taboru isključen je komesar za bezbednost Zoran Pavlović. Na drugoj strani gostima su pokazana tri crvena kartona. U igri su “pocrveneli” Vukomanović i Pavle Jakšić, dok je na klupi isključen šef struke Kolašinaca Siniša Jakšić.
Još jedna utakmica bez pobednika odigrana je u Novom Pazaru. Domaći OFK RAS i ekipa Karađorđa podelili su bodove, a rezultat je bio 1:1. Poveli su gosti u 64. minutu preko Sekulića, da bi Nikšić u nadoknadi vremena doneo bod ekipi RAS-a.

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone