Search
Close this search box.
New Project (17)
VREME ČITANJA: 2 min

Turijci produžili trijumfalni niz

Ekipa Mladosti iz Turije na svom terenu je još jednom dominirala i trijumfovala nad Hercegovcem iz Gajdobre, produživši trijumfalni niz (4:1).
Stadion: kraj Železničke stanice, Turija. Gledalaca: 150. Sudija: Bečanović Dalibor (Bečej).
MLADOST: Šmit, Jokić, Marković, Gašić, Gubaš, Jelić, Vasić, Jović (Savin), D. Kisić (Petrović), Ikrašev, Bajić (N. Kisić).
HERCEGOVAC: Dražić, Šijaković, Bajić, Andesilić, Adamović, Račić (Popović), Srdanov (Nikolić), Zeljić, Sakač (Lukač), Hrnjez, Radović.
Već u prvom poluvremenu ekipa Miroslava Kneževića obezbedila je trijumf. Kiša golova u mreži Gajdobrana. Prvo je mrežu zatresao dvostruki strelac Nemanja Jović u 5. minutu i tako „načeo“ rivala.
Golovi su se u tim momentima meča ređali kao na traci. Realizator drugog pogotka je Kristian Bajić, on je mrežu zatresao samo pet minuta kasnije, a prednost na 3:0 povisuje golgeter Mladosti Bratislav Jelić, samo dva minuta kasnije i upisuje svoj sedmi pogodak u aktuelnoj sezoni.
Nemanja Jović je dokrajčio rivala u 33. minutu i već tad se moglo reći da je ekipa Mladosti upisala nova tri boda. Do kraja meča viđen je još jedan pogodak u finišu. Počasni pogodak za Hercegovac postigao je rezervista Vladimir Lukač u 87. minutu i tako samo smanjio prednost domaće ekipe. Meč je protekao bez kartona.
Mladost je posle ove pobede napredovala na tabeli i sa skorom od pet pobeda, jednog remija i dva poraza zauzima četvrto mesto, dok je ekipa Hercegovca pala na tabeli, sa skorom od tri pobede, jednog remija i četiri poraza, zauzimaju deseto mesto na tabeli.
U sledećem kolu Mladost gostuje ekipi Radničkog 1905 u Bajmoku, a ekipa Hercegovca dočekuje Čonopljansku Slogu.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Turijci produžili trijumfalni niz

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”