Search
Close this search box.
New Project (17)
VREME ČITANJA: 2 min

Sloga 33 bolja od Šumadije u derbiju kola

Fudbaleri Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi slavili su u derbiju podunavsko-šumadijske zone protiv Šumadije sa 1:2
Pred oko 500 gledalaca na gradskom stadionu u Aranđelovcu, odigran je izuzetno zanimljiv i jako dobar meč. Slavila je, u ovoj utakmici, za nijansu bolja ekipa iz Petrovca na Mlavi.
Krenulo je mirno, po nekoliko šansi i polušansi na obe strane, međutim prvo poluvreme je završeno bez golova. Jako dobra igra obe ekipa, ali su falili golovi.
Drugo poluvreme je počelo nešto mirnije. I jedni i drugi su bili nešto oprezniji, pa se nije video veliki broj prilika. Do prvog pogotka čekalo se sve do 66. minuta igre.
Pre toga u 60. minutu, šef struke Sloge Saša Ranković, izvršio je izmenu kada je na teren ušao Predrag Radojičić. Ispostavilo se da je to bio pravi potez. Radojičić je samo šest minuta nakon ulaska zatresao mrežu domaćih za 0:1.
Šumadija je nakon toga preuzela inicijativu, pokušali su domaći da se što pre vrate u utakmicu kako bi osvojili izuzetno bitne bodove za nastavak šampionske trke.
Na oduševljenje domaće publike, ekipa iz Aranđelovca u 81. minutu dolazi do pogotka, a strelac je mladi Mihailo Maksimović. Veliki vetar u leđa za domaće, koji su u tim trenucima mogli da dođu i do pobede.
I kada su svi mislili da će se utakmica završiti podelom bodova, nisu se sa time složili i gosti. Sama završnica utakmice, 90. minut, lopta stiže do Tekića, koji postiže pogodak i donosi svojoj ekipi nova tri boda i veliku radost.

Možda vas zanima

TABELA Podunavsko-Šumadijske zone